Dünya 37'lik damat sonunda konuştu! 83 yaşındaki eski eşine çok sert sözler

37'lik damat sonunda konuştu! 83 yaşındaki eski eşine çok sert sözler

02.08.2023 - 15:32 | Son Güncellenme:

Sosyal medyadan tanıştığı 82 yaşındaki eşiyle boşanan 36 yaşındaki Mısırlı genç sessizliğini bozdu.

37lik damat sonunda konuştu 83 yaşındaki eski eşine çok sert sözler

İngiliz basınının sık sık gelişmelerini aktardığı 82 yaşındaki Iris Jones ve 36 Mohamed Ibriham çifti 2021 yılında sosyal medyadan tanıştı. Mısır'da yaşayan Mohamed Iris ile evlenmek için kısa sürede İngiltere'ye gitti ve dünya evine girdi. Çift evliliğinden itibaren sık sık yaşadıkları olaylarla birlikte dünya basınında ses getirdi.

Haberin Devamı

BOŞANDILAR

New York Post'ta geçtiğimiz hafta yapılan haberde ise 2 yıllık çiçeği burnunda çiftin yollarını ayırmaya kadar verdiği bildirildi. Iris, Birleşik Krallık'ta Closer Magazine'ne verdiği demeçte 'Eskiden Mohammed hakkındaki her şeye bayılırdım, ancak bu durum değişti' dedi ve ekledi:

'Eskiden harika bir cinsel hayatımız vardı. Sonra aramızda sürekli tartışmalar başladı ve birbirinizden uzaklaştık'

EMEKLİ MAAŞIYLA MISIR'A UÇTU

İngiliz hükümetinden aylık 266 dolar emekli maaşı aldığını ve Mohamed ile tanıştıktan hemen sonra bu paraya Mısır'a bilet aldığını belirten Iris, 2021'de İngiliz talk şovu "This Morning"e katıldığını hatırlattı. İrıs ayrıca her fırsatta eski eşinin kendisiyle İngiliz vatandaşlığı için evlenmediğini öne sürdü.

37lik damat sonunda konuştu 83 yaşındaki eski eşine çok sert sözler

MOHAMED İLK SÖZLER

Bir güvenlik görevlisi olan Mohamed, Facebook üzerinden yaptığı göndermeli paylaşımda 'I Will Survive' (Yaşayacağım) şarkısını paylaştı.

Haberin Devamı

Gülerek bir de poz veren Mohamed paylaşımında eski eşi İris ile ilgili 'İlk başta korktum, donakaldım. Sen yanımda olmadan asla yaşayamayacağımı düşünmeye devam ettim. Ama sonra yanlış yaptığımı düşünerek birçok gece geçirdim ve güçlendim' ifadelerini kullandı.

37lik damat sonunda konuştu 83 yaşındaki eski eşine çok sert sözler