Dünya Banyodan çıkınca şoke oldu! 'Dev ağustos böceği'

Banyodan çıkınca şoke oldu! 'Dev ağustos böceği'

26.07.2023 - 14:45 | Son Güncellenme:

Yoğun bir günün ardından duşa giren Japon turist, banyodan çıktıktan sonra gördüğü görüntüyü internete yükledi. Söz konusu o video kısa sürede infial yarattı.

Banyodan çıkınca şoke oldu Dev ağustos böceği

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sayıları artan ağustos böcekleri zaman zaman insanlara musallat olabiliyor. Bu bağlamda uzmanlar alerjik insanlara karşı uyarılarda bulunarak gerekli tedbirlerin alınmasını istiyor.

Haberin Devamı

AĞUSTOS BÖCEĞİ SANDI

Çin yerel basınında çıkan haberlerde ise son günlerin en garip görüntüsü kayıtlara geçti. Japonya'da bir turist tarafından çekilen görüntüde perdenin üzerindeki 'canlıyı' gören şahıs hemen kamerasına sarıldı. Korkudan kapıyı kapatıp ufacık bir boşlukla ağustos böceği sandığı canlıyı çeken adam o anları Twitter'dan paylaştı.

Banyodan çıkınca şoke oldu Dev ağustos böceği

GERÇEK BAŞKA ÇIKTI

Kısa sürede içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlenen video hakkında açıklamalarda bulunan 'SiO2_ORio' takma adlı kişi çektiği görüntünün bir böceğe değil baykuşa ait olduğunu açıkladı.

Banyodan çıkınca şoke oldu Dev ağustos böceği

'BAYILACAKTIM'

Banyodan çıktığında şoke olduğunu belirten şahıs, baykuşu gördüğünde neredeyse bayılacağını belirtti.

Banyodan çıkınca şoke oldu Dev ağustos böceği

SOSYAL MEDYADA PATLADI

10 milyondan fazla izlenen o görüntülere ise sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı. Yüzlerce mesaja cevap verdiğini belirten Rio, çektiği görüntülerin bu kadar gündem yaratacağını düşünmediğini yerel medyayla paylaştı.