Dünya Bu kareden sonra parçalara bölündü! Rüya tatilde adım adım vahşet

Bu kareden sonra parçalara bölündü! Rüya tatilde adım adım vahşet

17.05.2023 - 16:05 | Son Güncellenme:

Ukraynalı model Alona Savchenko sevgilisi ile gittiği tatilde dehşeti yaşadı. Feci şekilde öldürülen genç kadının son anları anbean güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bu kareden sonra parçalara bölündü Rüya tatilde adım adım vahşet

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yaşanan gelişme dünyada gündem oldu. Söz konusu olayda Ukraynalı model Alona Savchenko'nun ölümü yer alırken detaylar kan dondurdu.

Haberin Devamı

27 yaşındaki Alona, 25 yaşındaki erkek arkadaşı Jan Jerzy Lagoda-Filippow ile tatil yapmak için Tayland'a uçtu. Sıradan ilerleyen tatil kısa bir süre sonra kabusa döndü. Çiftin son görüldüğü an güvenlik kamerasına yansıdı ve görüntülerde oldukça mutlu oldukları dikkatlerden kaçmadı.

ŞÜPHELİ HAREKETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Ancak 15 Mayıs sabahı Polonyalı Filippow'un valizini beraberinde sürükleyerek gergin ve tek başına otelden binadan ayrılması güvenlik görevlilerini şüphelendirdi. Otelden çıkar çıkmaz bir taksiye binen Flippow'un şüpheli davranışlarının da dikkat çekmesi üzerine polise haber verildi.

 İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan araştırmalar sonucu Flippow'un telefonunda ölen bir kişinin cesedinin nasıl parçalanacağı hakkında arama yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

32. KATTA KAN DONDURAN AN

Otel odasına giren çalışanlar ise Alona'nın cansız ve parçalanmış cesediyle karşılaştı. Talihsiz manken sevgilisi tarafından parçalara ayrılmış ve kol, bacak ve elleri gövdesinden koparılmıştı.

Ekipler tarafından yapılan açıklamada Flippow'un hem bıçak hem de testere kullanarak genç kadını kestiği ve 32. katta cesedi saklamaya çalıştığı bildirildi.

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

İSTANBUL'A GELMİŞ

Çin'in Jinan kentinde eğitim gördüğü ortaya çıkan Alone'nin , Nisan ayı sonunda Bangkok'a gelmeden Valencia, Varşova, İstanbul, Londra ve Roma'da tatil yaparak sosyetik bir yaşam tarzına sahip olduğu da kayıtlara geçti.

SON ANDA YAKALANDI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan polis Pongpun Phonharn skandal olayla ilgili 'Kurban 29 Nisan'da erkek arkadaşıyla otele geldi, ancak 15 Mayıs günü öğlen saatlerinde onsuz ayrıldı. Onu Kamboçya'ya geçmek üzereyken yakaladık' dedi.

Açıklamanın devamında Phonharn, Kamboçya'ya minibüsle kaçmaya çalışan şahsı sadece 1-2 dakika farkla yakaladıklarını ve geç kalınsaydı izini kaybettirebileceğini aktardı.

HİÇBİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVRANIYOR

Polis, Flippow'un tutuklandığını Polonya Büyükelçiliğine bildirirken, daha sonra sorgulanmak üzere Wat Phraya Krai Karakolunda gözaltına alındı.

Yetkililer tarafından yapılan ayrı bir açıklamada ise Flippow'un hücrede kaldığı ve hiçbir şey yapmamış gibi davrandığı bildirildi. Normal rutinine devam eden katilin spor yapmaya başladığı da polis tarafından basınla paylaşıldı.