Dünya Çalışandan patrona feci şaka! Biri hapse biri mezara girdi

Çalışandan patrona feci şaka! Biri hapse biri mezara girdi

15.05.2023 - 15:20 | Son Güncellenme:

Brezilya'da patronuna şaka yapan ve bir süre sonra öldürülen şahsın başına gelenler dünyada gündem oldu. Olaydaki 'sperm' detayı ise pes dedirtecek cinsten.

Çalışandan patrona feci şaka Biri hapse biri mezara girdi

Sık sık bölgede yaşanan dehşet verici haberlerle gündeme gelen Güney Amerika ülkelerinden Brezilya'da skandal seviyesinde bir gelişme yaşandı. İsmi güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan bir şirket çalışanı, patronu tarafından feci şekilde öldürüldü.

Haberin Devamı

SPERM DETAYI

Olayın nedeni ise akıllara zarar niteliğinde. Kaynaklardan edinilen bilgilere göre söz konusu çalışan patronunun içeceğine kendi spermlerini koydu.

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre bunu bir pipet yardımı ile yaptı. Olayı öğrenen Rodrigues Melo isimli patronun ise deliye döndüğü belirtildi.

Çalışandan patrona feci şaka Biri hapse biri mezara girdi

KISA BİR SÜRE SONRA ÖLDÜRDÜ

2 Mayıs tarihinde yaşanan olay sonrası şirkette sürekli agresif olduğu belirtilen patron kısa bir süre sonra da çalışanı bıçaklayarak öldürdü.

Yetkililer tarafından yapılan ayrı bir açıklamada ise patronun şimdilik ev hapsinde tutulduğu belirtildi ve şahsın sorgusunda oldukça rahat olduğu söylendi. Öte yandan olayın sıcaklığı etkisini korurken soruşturma hala sürüyor.