Dünya Covid-19'un sırrı yıllar sonra çözüldü! Rapor şimdi Biden'ın ellerinde

Covid-19'un sırrı yıllar sonra çözüldü! Rapor şimdi Biden'ın ellerinde

27.02.2023 - 12:48 | Son Güncellenme:

Yaklaşık 3 yıl önce ortaya çıkan ve dünyaya kabusu yaşatan Kovid-19'un insan yapımı mı yoksa doğal bir virüs olduğu mu o günlere çok tartışıldı. Son olarak ABD basınında ortaya çıkan ve ABD Enerji Bakanlığı tarafından hazırlanan raporda konuya nokta konuldu.

Covid-19un sırrı yıllar sonra çözüldü Rapor şimdi Bidenın ellerinde

2019 yılında Wuhan'da ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi alan Covid-19 virüsü sonucunda milyonlarca insan hayatını kaybetti. Türkiye'de toplam 17 milyon kişi virüse yakalanırken 101 bin kişi hayatını kaybetti. Bu sayı dünya genelinde ise 675 milyon hasta ve 6,87 milyon ölüm olarak kayıtlara geçti.

Haberin Devamı

KOVİD-19 İNSAN YAPIMI ÇIKTI

Aylarca virüsün doğal mı yoksa insan yapımı mı olduğu konuşulurken konuyla ilgili ABD basını çok çarpıcı bir manşete imza attı. The Wall Street Journal (WSJ) ABD Enerji Bakanlığı'nın koronavirüsün kökeni ile ilgili net kararını verdiğini yazdı. WSJ söz konusu haberde WSJ şu ifadeyi kullandı:

'Bakanlık, Kovid-19'un büyük olasılıkla bir laboratuvar sızıntısı olduğunu söylüyor'

BİDEN HABERDAR EDİLDİ

Haberin devamında, Başkan Joe Biden ve kabine üyelerinin de son gelişmeden haberder edildiği belirtildi. Bakanlık virüsün Wuhan'da bir laboratuvarda ortaya çıktığını belirtmesi ise geçmiş dönemlerde ortaya çıkan FBI raporu ve eski ABD Başkanı Donald Trump'ın benzer sözlerini akıllara getirdi.

Covid-19un sırrı yıllar sonra çözüldü Rapor şimdi Bidenın ellerinde

ÇİNLİ VİROLOĞUN SÖZLERİ TEKRAR GÜNDEM OLDU

Haberin devamında ise Çin hükümetinin gizli operasyon bölgelerinde yaklaşık 6 yıldır Covid-19 dahil biyolojik ve genetik silahlar üzerinde araştırmalar yaptığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Öte yandan 2020 yılında Hong Kong üniversitesinde virolog olan Dr. Li-Meng Yan, Fox News'e açıklamalarda bulunmuştu. Yan, virüsün laboratuvar sızıntısı olduğunu belirterek elinde önemli kanıtların olduğunu söylemişti.