Dünya Kare kare tatil kâbusu! 36 bin lira böyle çöpe gitti

Kare kare tatil kâbusu! 36 bin lira böyle çöpe gitti

11.08.2022 - 07:02 | Son Güncellenme:

Mısır'ın en gözde yerlerinden Şarm El-Şeyh'te katalogdan seçerek gittikleri otelde mükemmel bir tatil yapma hayali kuran aile adeta kabusu yaşadı. Çocuklarının açlıktan kıvrandığını söyleyen öfkeli annenin çekip sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ise ağızları açık bırakacak cinsten.

Kare kare tatil kâbusu 36 bin lira böyle çöpe gitti

Derleyen: Oğuzcan Atış / Milliyet.com.tr - Gemma ve Baz Gray çifti, çocukları Imogen ve Alfie ile çıkacakları tatili dört gözle bekliyordu. Salgının hafiflemesinin ardından uzun bir süre sonra ilk kez tatile çıkacak olan aile, tatil için Mısır’ın Kızıldeniz kıyısında bulunan turizm şehri Şarm El-Şeyh’i tercih etti. Buradaki 4 yıldızlı bir otele 10 günlük rezervasyon yaptıran aile, egzotik bir tatil hayali kuruyor ve tatilin başlamasını iple çekiyordu. Tüm aile üyeleri bin 700 pound (yaklaşık 36 bin TL) tutarındaki tatilin muhteşem geçeceğinden tamamen emindi. Ancak Gray ailesi için olumsuzluklar, 23 Temmuz’da yapacakları Mısır uçuşundan yaklaşık bir hafta önce başladı. Rezervasyon yaptırdıkları otel yetkilileri tarafından aranan aile, otelin 4 yıldızdan 3 yıldıza düşürüldüğünü söyledi. Ailenin mağduriyet yaşamaması için farklı bir otele yerleştirilecekleri belirtildi. Bu haberin ardından tatilleri için kısa süre endişe yaşayan aile, farklı bir otele yerleştirilecekleri söylenince rahatladı. Ancak kötü olaylar silsilesi onları bekliyordu.

Kare kare tatil kâbusu 36 bin lira böyle çöpe gitti

Haberin Devamı

Mısır’a seyahati için havalimanına giden aile salgının ardından yaşanan sıkıntılar nedeniyle havalimanında saatlerce bekledi. Uçağa bindikten sonra da aksilikler yaşanmaya devam etti. Ailenin bindiği uçakta bulunan yiyecek ve içecek stoğu daha Mısır’a varmadan tükendi. Gemma Gray uçaktaki ikramlıkların tükenmesi sebebiyle çocuklarının aç ve susuz kaldığını belirtti. Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen Gray ailesi moralini bozmadı ve muhteşem geçeceklerine emin oldukları tatile odaklandı. Ancak aile üyeleri, asıl sürprizin kendilerini Mısır’da beklediğinden ve 10 günlük tatilin kabusa dönüşeceğinden habersizdi.

KATALOGTAKİ FOTOĞRAFLARA İNANDILAR

Mısır’a ulaştıktan sonra rezervasyon yaptırdıkları otelin yetkilileri tarafından 5 yıldızlı olduğu iddia edilen bir otele yerleştirilen aile, gittikleri yerin fotoğraflarını katalogta gördüğünde büyük bir heyecan yaşadı. Ancak Gray ailesi, kalacakları otele vardıklarında ne ile karşı karşıya olduklarını çok geç olmadan anladı.

Haberin Devamı

Kendilerine tahsis edilen odadaki elektik aksamına ait kabloların tehlike yaratacak kadar açıkta olduğunu gören aile ilk şoku burada yaşadı. Ancak bu durum daha sonra yaşanacakların yanında neredeyse bir hiçti. Gemma Gray bundan sonra adım adım karşılaştığı tüm olumsuzlukların fotoğrafını çekerek kabusa dönüşen tatili kayıt altına almaya başladı.

Kare kare tatil kâbusu 36 bin lira böyle çöpe gitti

Aile, kaldıkları odanın tuvalet ve banyosunu kullanmak istediğinde dehşete düştü. Klozetin büyük bir pislik içinde olduğunu gören aile, banyonun ortasında ise bir insan dışkısı olduğunu fark etti. Otelin havuzuna inen çocukların anlattıkları ise Gemma Gray’i çılgına çevirdi. Anne Gray havuzda yaşananları, “Çocuklarım havuza gitmek istediklerinde onları ilk önce kullanılamayacak kadar hasarlı olan şezlonglar karşıladı. Ayrıca küçük kızım havuzdayken ayağına bir iğne battı ve onu yaraladı” şeklinde ifade etti.

'HAYATIMIN EN KÖTÜ TATİLİ'

Reklamcılık yapan 43 yaşındaki Gemma Gray, kabus gibi bir tatil yaşadıklarını ve gittikleri otelin kendilerine gösterilen fotoğraflar ile alakası olmadığını söyledi. Gray, “Salgın sebebiyle uzun süredir tatil yapamamıştık. 4 yıl sonra ilk kez tatile çıktık ve yaşananlar bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Daha önce kötü otellerde kalmıştım ama bu sadece kötü bir otel olarak tanımlanamaz. Bu gittiğim en kötü oteldi” dedi.

Odaların temizlenmediğini belirten Gray, musluklardan akan suyun sarı bir tonda olduğunu söyledi ve içme suyuna ulaşmak için otel çalışanlarıyla tartışmak zorunda kaldıklarını anlattı. Otelin müşterilere sunduğu yemeklerin hijyenik olmayan koşullarda ortada beklediğini söyleyen Gray, “Yemekler ortada kirli şekilde duruyordu. Tavuklar pişmemişti ve üzerindeki kanları görebiliyorduk” şeklinde konuştu. Gray, yedikleri yemekler sebebiyle tatil boyunca şiddetli karın ağrıları yaşadıklarını da ekledi.

'ÇOCUKLARIM İÇİN AÇLIĞA DÖNÜŞTÜ'

Dehşet dolu tatilin kendisi ve kocası üzerinde büyük bir travma yarattığını söyleyen Gray, çocuklarının da tatilden olumsuz etkilendiğini söyledi. Gray, “Havuz ve çevresinde normalde orada olmaması gereken şeyler yüzünden küçük kızım ayağından yaralandı. Çocuklarım hissettiklerini yüzlerine bakınca anlayabiliyordum” dedi.

Kare kare tatil kâbusu 36 bin lira böyle çöpe gitti

Haberin Devamı

Otelde çıkan yemekleri çocuklarının yemek istemediğini söyleyen Gray, “Çocuklar yemekleri yemek istemediler ve tatil onlar için bir süre sonra açlığa dönüştü. Tatilimizin 10 gün sürmesini planlıyorduk ama yaşananlardan sonra çocuklarım bana daha 5'inci günde ne zaman eve gideceğimizi sormaya başladı. O kadar kötü bir ortam vardı ki çocuklarım daha fazla dayanamadı” şeklinde konuştu. Öfkeli anne tüm bu yaşananların bir skandal olduğunu belirterek, “Otel sahipleri adına utanç verici. Böyle bir şeyi insanlara nasıl pazarlıyorlar, anlamakta güçlük çekiyorum” diye veryansın etti.