Dünya Pilottan 'Uçağı terk edin' anonsu! Teklifi duyan yolcular çıkışa yöneldi

Pilottan 'Uçağı terk edin' anonsu! Teklifi duyan yolcular çıkışa yöneldi

10.07.2023 - 09:48 | Son Güncellenme:

Ağırlık nedeniyle kalkışı gerçekleştiremeyen bir uçağın pilotu yolculara ilginç bir teklif yaptı. O anlar anbean olay yerinde bulunan bir kişinin kamerasına yansıdı.

Bir uçak firmasının Kanarya Adaları-Liverpool seferinde yaşananlar dünya basınında kısa sürede ses getirdi. O anlar bir yolcunun kamerasına anbean yansırken pilotun yolculara yönelik yaptığı teklif de net bir şekilde duyuldu.

Haberin Devamı

Pilot kendilerini tercih ettiği için teşekkür ettiği yolculara ilk olarak 'Bugün buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sizden o kadar çok kişi var ki, bugün oldukça ağır bir uçağımız var' dedi.

'HAVA ŞARTLARI OLUMSUZ'

Sözlerinin devamında havanın oldukça rüzgarlı olduğunu belirten pilot kalkış için sorun yaşayacaklarını dile getirdi ve ekledi:

'Kokpitte kıdemli yardımcı pilotumla oturuyorum ve bu konuda çok deneyimliyiz ve bunu daha önce de yaptık, ancak olabildiğince güvenli bir girişimde bulunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Ancak güvenlik bizim bir numaralı önceliğimiz'

Pilottan Uçağı terk edin anonsu Teklifi duyan yolcular çıkışa yöneldi

500 EURO TEKLİF ETTİ

Uçaktan inmek isteyen gönüllülere 500 euro ücret verileceğini belirten pilot yolcuları ikna etmek için konuşmasında 20'ye yakın kişinin inmesi gerektiğini belirterek 'Firmamız inmek isteyen kişilere 500 euroya kadar nakit verecek Mümkünse, potansiyel olarak 20 gönüllünün bu gece Liverpool'a uçmamayı seçmesini istiyorum' dedi.

19 KİŞİ İNDİ

Pilotun anonsunun ardından 19 kişi gönüllü oldu. 21:45'deki uçuş, 23.24'de ancak gerçekleşti. Havayolundan yapılan açıklamada ise 19 kişinin gönüllü olduğu doğrulandı ve ödemelerin yapıldığı bildirildi.