Dünya Son dakika... Çırılçıplak bantladılar! Kimse gözlerine inanamadı...

Son dakika... Çırılçıplak bantladılar! Kimse gözlerine inanamadı...

04.08.2021 - 11:23 | Son Güncellenme:

İngiltere'de bir adam, görenlerin hayrete düştüğü bir şekilde sadece çorap ve sandaletleriyle trafik ışıklarına bağlanmış halde görüntülendi.

İngiltere'nin Essex bölgesinde, zavallı adam trafik direğine bantlandı, bir alışveriş merkezinin dışında ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Haberin Devamı

Adamın, bekarlığa veda partisinin ardından sadece çorapları ve sandaletleriyle bir trafik ışığı direğine bağlandığı öğrenildi.

Adamın sıra dışı görüntüsü, Baildon's Westgate alışveriş merkezinin dışında gülüşmelere neden oldu.

Son dakika... Çırılçıplak bantladılar Kimse gözlerine inanamadı...

Sürücüler de şakaya hemen katıldılar ve yolun ortasındaki bir trafik adasında bulunan direğin etrafında dönen zavallı adama korna çaldılar.

Ayrıca kamuya açık bir yerde bu halde görülmek yeterince kötü değilmiş gibi, tüm üzücü manzara videoya çekilerek Twitter'da paylaşıldı.

ERKEKLER ASLINDA KORKUYOR

Ancak araştırmalar, erkeklerin çoğu bekarlığa veda partisiyle ilişkilendirilen aşırı ritüellerden ve aşağılanmadan hoşlanmadıklarını gösteriyor.

Madrid Üniversitesi'nden Daniel Briggs ve Salford Üniversitesi'nden Anthony Ellis tarafından yazılan rapor, erkeklerin korkmuş ve aşağılanmış hissetmelerine rağmen akran baskısına boyun eğdiklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Dahası, erkekler sonraki yaşamlarında anlatacak bir hikayeleri olma çabasıyla davranışlarının kendilerinden beklenen abartılı yönlerini yeniden üretiyorlar.