Dünya 10 saat sonra mezarda çığlık! Genç kadını diri diri gömdüler

10 saat sonra mezarda çığlık! Genç kadını diri diri gömdüler

05.04.2023 - 16:38 | Son Güncellenme:

Brezilya'da yaşanan akıllara zarar olayda 2 kişi, 36 yaşındaki kadının evini bastı ve kocasının yanında kaçırdı. Olayın sonu mezarlıkta biterken yaşananlar pes dedirtti.

10 saat sonra mezarda çığlık Genç kadını diri diri gömdüler

Geçtiğimiz hafta Brezilya'da meydana gelen ve kan donduran gelişmede 36 yaşında olduğu belirtilen bir kadın mezarlıkta canlı olarak gömülü halde bulundu. Dört çocuk annesi olan kurban, 28 Mart'ta saldırganlar tarafından dövülerek evinden dışarı çıkarıldı ve Minas Gerais eyaletindeki bir belediye mezarlığına terk edildi.

Haberin Devamı

ÇIĞLIKLARI DUYULDU

Mezarlık görevlileri kabrin mezarın yanında taze çimento ve kan fark edene kadar kadın 10 saat boyunca yeraltında hayatta kaldı. İçeriden bir kadının yardım için ağladığını ve çığlık attığını duyan görevliler hemen olaya müdahale etti ve kadını oradan çıkardı.

Dört çocuk annesi kadında kafa travması, vücudunda kesikler, kolunda kırık ve parmaklarında ciddi yaralanmalar vardı. Hastaneye kaldırılan kadının parmaklarının ciddi hasar gördüğü için kesileceği belirtildi.

10 saat sonra mezarda çığlık Genç kadını diri diri gömdüler

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Mağdur kadın polise verdiği ifadede evinde sakladığı uyuşturucu maddeleri kaybettikten sonra iki maskeli adamın evine girerek onu dövdüğünü söyledi. Sivil polisler ise durumun silahlı bir anlaşmazlık olduğunu öne sürdü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan polis şefi Diego Candian ise şöyle dedi:

Haberin Devamı

'Şüpheliler kurbanın evine girerek uyuşturucu ve silahları nereye koyduğunu sordu. Kurban kaçmayı başardı ama yakalandı ve saldırıya uğradı. Daha sonra mezarlığa konuldu. Mezarlık görevlileri mezar üzerinde taze çimento ve kan izleri görünce polisi aradı. Kadının çağlıkları duyuldu ve kurtarılarak hastaneye kaldırıldı'

10 saat sonra mezarda çığlık Genç kadını diri diri gömdüler

'VAHİM OLAYLAR DEVAM EDİYOR'

Belediyeden yapılan resmi açıklamada 'Mezarlıklarda başta uyuşturucu kullanımı olmak üzere vahim olaylar olmaya devam ediyor' denilerek benzer gelişmelerin daha önce de yaşandığına dikkat çekildi. Öte yandan yetkililer genç kadına cehennemi yaşatan şahısların 20 ve 22 yaşlarında olduklarını ve birinin hala arandığını belirtti.