Dünya Ünlü erkekler protesto için öpüştü!

Ünlü erkekler protesto için öpüştü!

15.12.2013 - 16:00 | Son Güncellenme:

Alman GQ Dergisi, Avrupa’da özellikle Rusya’da yükselen hoşgörüsüzlük ve homofobiye karşı ilginç bir protesto kampanyasına imza attı. “Beyler homofobiye karşı” adını verdikleri kampanya kapsamında ünlü heteroseksüel erkekler kameralar önünde öpüşerek poz verdiler.

Ünlü erkekler protesto için öpüştü

# Mundpropaganda ('kulaktan kulağa' ve 'öpüşme propagandası' anlamına gelen bir kelime) başlıklı yeni Alman kampanyada, yakışıklısı hoşgörüsüzlük ve ayrımcılıkla dışarı damga umuyor.

Haberin Devamı

Genellikle hızlı son model araba ve ateşli kadın dosyalarıyla okurlarının karşısına çıkan aylık erkek lifestyle dergisi GQ Almanya, bu kez homofobiye karşı bir kampanyayla okurlarıyla buluştu.

Aralarında aktör August Diehl, Revolverheld grubu ve şarkıcı Herbert Grönemeyet’ın da bulunduğu 13 ünlü heteroseksüel erkek kampanya için poz verdi.

Kampanya fotoğrafları tüm Almanya’da otobüsleri otobüs durakları, reklam panoları ve bilboardllarda yer alacak şekilde tasarlandı.

İnsanların eşcinsellerin homofobiye karşı verdikleri mücadeleye karşı gösterdiği tahammülsüzlüğü gerçekten rahatsız edici bulduğunu belirten derginin Yayın Yönetmeni José Redondo-Vega, '# Mundpropaganda ile biz özgür bir toplumun lehine açık bir işaret vermek istedim.' Dedi ve cesur heteroseksüel erkekleri öpüşürlerken belgeledi.

Haberin Devamı

Fotoğraflar ayrıca GQ Almanya’nın Aralık sayısında yayınlandı.

Video için tıklayın