Ege İZİKAD 11 yaşında

İZİKAD 11 yaşında

03.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) kuruluşunun 11. yılını Swissôtel Büyük Efes İzmir’de kutladı.

İZİKAD 11 yaşında

Geceye İZİKAD üyeleri ile birlikte CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve TÜRGÖK Başkanı Tülay Yazgan ve Yazar Canan Tan ile çok sayıda davetli katıldı.
‘Başka bir dünya mümkün’
İzmir’de kurulan ilk iş kadını derneği olarak 11 yılda pek çok ilke imza attıklarını, binlerce kadının hayatını değiştiren projeleri hayata geçirdiklerini belirten İZİKAD Başkanı Huriye Serter, “Daha çok kadının çalışması, daha fazla kadının karar mekanizmalarında yer alması ve kadınların toplumsal hayatta daha etkili olabilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz. Aslında başka bir dünya mümkün ve o dünyayı kadınlar ve erkekler el ele vererek, birlikte yaratacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Eğlence dolu gece

İZİKAD’ın 11. kuruluş yıldönümünde üyeler ve konuklar, Gala Pop müzik grubu eşliğinde eğlendi. Kız çocuklarının eğitimi için yaşama geçirilen ‘Gülence’lerin satışıyla yapılan çekilişle üyelere hediyeler verildi. 5 yeni üyeye rozetleri takıldı. Genç İZİKAD proje yarışmasında ilk 3’e giren genç girişimcilere de ödülleri dağıtıldı. Gecede 11. yıl pastası da kesildi.