Ege İzmir sevdalıları sağlıkta aday

İzmir sevdalıları sağlıkta aday

21.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği seçimlerinde, adaylığını açıklayan Op. Dr. Selim Amato ve ekibi, ‘Ben değil, Biz Adayız’ sloganıyla yola çıktı “İzmir için hedefe kilitlendik. Sorunları Ankara’ya ulaştıracağız” vurgusu yapıldı

İzmir sevdalıları sağlıkta aday

9 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği seçimleri sürecinde meslek komite adayları belirlenmeye başladı.

Haberin Devamı

Özel İzmir Gazi Hastanesi Kurucu ortaklarından Op. Dr. Selim Amato ve ekibi yaptıkları toplantıda, ‘Ben değil, Biz Adayız’ anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti, şu açıklamayı yaptı: “Biz İzmir Ticaret Odası Meslek Komitesi ve Meclis üyeliği için ekip olarak adayız. İzmir ve sektörümüzün en köklü üyeleri olarak buradayız ve güç birliği içinde tek bir hedefe kilitlenerek yola çıktık.”

İzmir’i iyi tanıyoruz

Op. Dr. Selim Amato, “Sağlık ve eğitim alanında İzmir`i iyi tanıyan ve İzmir sevdalıları kişiler olarak, göreve geldiğimiz zaman ilgili tüm kurumları en iyi şekilde İzmir Ticaret Odası çatısı altında üst düzeyde temsil edeceğiz. Ayrıca son dönemde yaşlı bakım turizmi için İzmir hedef gösteriliyor. Grubumuzda yaşlı bakımı ve engelliler konuları da önemli yer tutuyor” dedi.

Haberin Devamı

Batı Anadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları (BASEK) Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz de, mesleki sorunları birinci ağızdan yetkililerle görüşüp her türlü sorunu çözmek için çalışacaklarını kaydetti, “İzmir’i dünyaya açılan bir pencere olarak görüyoruz. Sağlığın ve eğitimin tüm sorunlarını Ankara’ya ulaştırmanın yollarını bulacağız” dedi.

Program hazır

Özel İzmir Ege Laboratuvarı Kurucularından Dr. Serdar Canko, mesleki sorunların farkında olduklarını, Dr. Selim Amato Komite başkanlığındaki ekibin hedefinin EXPO 2023 olduğunu belirtti. Sono Nükleer Tıbbi Görüntüleme Merkezi’nden Dr. Engin Aytan, “ Tüm kurumlarımızı İzmir Ticaret Odası ile entegre olarak çalışmalara katılmaya davet ediyoruz. Sağlık ve eğitimi, uzman personel ve ileri teknolojilerle donanımlı, akıllı binalarda layık olduğu seviyeye taşımak için çalışma programımız hazır” dedi.