Ege Kentleri yeni yıl coşkusu sardı!

Kentleri yeni yıl coşkusu sardı!

27.12.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediyesi, sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenler için kermes düzenledi. Bodrumlular da, 2023’e Teoman ile merhaba diyecek.

Kentleri yeni yıl coşkusu sardı

Bayraklı ile Bodrum belediyeleri, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı. İki ilçeyi yeni yıl coşkusu sardı. Bayraklı Belediyesi, yeni yıl kermesi düzenledi. Bodrum Belediyesi’nin bir hafta sürecek yılbaşı partisinin detayları belli oldu.

Haberin Devamı

Bayraklı Belediyesi’nin kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda daha aktif rol almasını sağlamak amacıyla kurduğu Kadın Girişimi Kooperatifi üyeleri yeni yıl kermesinde buluştu. Westpark AVM içinde açılan 12 stantta el emeği göz nuru hediyelik ürünler beğeniye sunuldu. Yılbaşı için farklı tarzda ve hesaplı hediye seçenekleri arayan vatandaşlar açılan stantlara büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin 31 Aralık’ta sona ereceğini belirten Başkan Serdar Sandal, “Yeni yıl heyecanımızı kermesle taçlandıran, dayanışma ve birlik örneği sergileyen kadınları kutluyorum. Hem üreten kadınlara destek olmak hem de sevdiklerine el emeği göz nuru hediyeler almak isteyen herkesi stantlarımıza bekliyoruz” dedi.

Kentleri yeni yıl coşkusu sardı

Teoman Bodrum’da

Haberin Devamı

2023 yılını görkemli bir yılbaşı programı ile karşılamaya hazırlanan Bodrum Belediyesi’nin bir hafta sürecek yılbaşı partisinin detayları belli oldu. Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilecek konserlerde yerel sanatçıların yanısıra DJ performansları da yer alacak. Yılbaşı gecesi Ersin Show’un ardından Teoman, en sevilen parçalarını seslendirecek. 

Kentleri yeni yıl coşkusu sardı

AHMET ARAS

Belediye Başkanı Ahmet Aras, tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliklere davet etti, “2022 yılında yaşadığımız olumsuzlukların yerini 2023’te umut, barış, dostluk, kardeşlik ve halkımızın refah içinde yaşayabileceği güzelliklerin almasını diliyorum. Bodrum’da yaşayan tüm vatandaşımızı ve misafirlerimizi gerçekleştireceğimiz konserlere bekliyoruz” diye konuştu.