Ege Moda merkezinde Hyundai tanıtımı

Moda merkezinde Hyundai tanıtımı

15.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Çakırlar Motorlu Araçlar, Hyundai’nin en çok tercih edilen modellerini (Accent Era, H1, SUV ve İX35) Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nde görücüye çıkardı.

Moda merkezinde Hyundai tanıtımı

Satış Müdürü Sezgin Tufan, 1993 yılından beri Hyundai’nin satış, servis, yedek parça ve sigorta hizmetini verdiklerini söyledi. Tufan, “2007’den bu yana da bu hizmetlerimizi Gaziemir’deki 10 bin metrekarelik yeni 5S plazamızda sürdürüyoruz” dedi.


Tanıtıma gelenlere bedava halı dağıttı
İzmir Çiğli’deki By İmza Mobilya, yeni kampanyasını farklı bir yöntemle tanıttı. Mağazadan içeri giren herkese halı hediye edildi, izdiham yaşandı. Firmanın genel müdürü Ekrem Yılmaz, “Baharla birlikte evlere yeni mobilya alma ihtiyacı doğuyor. Biz de bundan hareketle By İmza Köşe Koltuk Takımı ve By İmza Koltuk Takımı’nı 599 TL’den satışa sunduk. Tanıtımımıza gelen herkese de halı hediye ettik. Benzeri sürprizlerimiz sürecek” dedi.


Gaysan Mobilya’dan 12’nci şube İzmir’e
Sektörde 24 yılı geride bırakan Gaysan Mobilya; İstanbul, Malatya, Eskişehir, Kocaeli ve Elazığ’dan sonra 12’nci mağazasını İzmir Karabağlar’da açtı. İstanbul Beylikdüzü’ndeki fabrikasında 1986’dan beri “Hayatınıza Yer Açın” sloganıyla, açılır-kapanır hareketli mobilya üretimini yapan firma, çok fonksiyonlu ürünleriyle dar mekanlara pratik çözümler getirerek, maksimum düzeyde kullanma imkanı sağlıyor. Gaysan Mobilya İzmir’de “Dünya Genç Odası” mağazasıyla hizmet verecek.