Ege Sadenin şıklığı güvenin huzuru

Sadenin şıklığı güvenin huzuru

27.01.2018 - 01:10 | Son Güncellenme:

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını belirtti, “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi

Sadenin şıklığı güvenin huzuru

Büyükşehirlerden İzmir’e göçün artması, kent merkezinde yaşayanların ise huzurlu ve güvenli yaşam beklentisi, inşaat projelerinde konsept değişikliğine yol açtı. Bu talebi karşılamak amacıyla yeni projeler geliştirdiklerini belirten Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, Bayraklı’da yapımına başlanan Modda Suites’te huzuru, güveni ve sadeliği ön plana çıkarttıklarını açıkladı. Şehir hayatının stresinden, trafik gürültüsünden ve kaos ortamından uzaklaşırken, şehrin dinamizmini de yaşamak isteyenlerin ihtiyaçları düşünülerek dizayn edilen Modda Suites; sadeliği ince mimari detaylarla gözler önüne sererek sakinlerine huzur veriyor.

Haberin Devamı

72 konut var

Modda Suites hakkında konuşan Özgür Güzel, “Geçtiğimiz yıl 6 Eylül’de lansman fiyatlarıyla satışa sunulan, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 72 konuttan oluşan Modda Suites, işlevsel detaylarla yaşam alanlarının konforunu arttırıyor. İstanbul’un stresli yaşamından uzaklaşma hayali kuranların tüm beklentilerine yanıt veren Modda Suites, Bayraklı’nın çehresini değiştiren yalın bir estetik anlayışıyla dikkat çekiyor” dedi.