Ege Üretim ekonomisi önceliğimiz olacak

Üretim ekonomisi önceliğimiz olacak

12.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Üretim ekonomisi önceliğimiz olacak

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, esnaf ziyaretlerinde Muharrem İnce’ye oy istedi “Temel amacımız, üreterek büyümeyi sağlamak. Yeter ki 24 Haziran’da bize yetki verin” dedi.

Haberin Devamı

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Aliağa’da sanayi sitesini, Bayraklı’da da esnafı ziyaret etti; Muharrem İnce’ye ve CHP’ye oy istedi.

Sındır, “Türkiye üretimsizliğe mahkûm edildi. CHP olarak her zaman emekliden, esnaftan, çiftçiden, işçiden, öğrenciden, kadından, üretenden ve yoksullardan yana olduk” dedi.

‘Bereket fışkıracak’

Üreterek büyüme ve gelir adaletini sağlama amacıyla hareket ettiklerini vurgulayan Kamil Okyay Sındır, “Biz bu topraklardan bereket fışkırtacağız. Söz de, mühür de sizin elinizde. Yeter ki yetki verin. AKP’nin emeklilik tarihi 24 Haziran” dedi.

Türkiye’nin gelir adaletsizliğinde dünyanın sayılı ülkeleri arasına girdiğini ifade eden Sındır, toplumun en zengin yüzde 5’lik kesimi, en yoksul yüzde 5’lik kesimin gelirinin 24 katını elde ediyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘9.5 milyon kayıt dışı’

Resmi kayıtlara göre her beş gencimizden biri işsiz, 9.5 milyon yurttaşımız da kayıt dışı çalışmakta diyen sındır, asgari ücretin 2 bin 200 lira olacağını ve aile sigortası uygulamasıyla da tüm yoksul vatandaşların sağlık güvencesine kavuşturulacağını sözlerine ekledi.