Eğitim 2 Aylık Bebek Nasıl Uyutulur? 2 Aylık Bebek Kaç Saat Uyur?

2 Aylık Bebek Nasıl Uyutulur? 2 Aylık Bebek Kaç Saat Uyur?

14.06.2021 - 12:54 | Son Güncellenme:

Yeni dünyaya gelen bebeklerin uyku düzeni yetişkinlere göre farklıdır. 2 aylık bebeklerin nasıl uyutulacağı hakkında anneler veya anne adayları bazı araştırmalar yapabiliyor. 2 aylık bebeklerin kaç saat uyuduğu ve nasıl uyutulacağı internet üzerinde detaylı olarak araştırılan önemli konular arasında yer alıyor. 2 aylık bebek nasıl uyutulur? 2 aylık bebek kaç saat uyur? 2 aylık bebeğin uyuma durumuyla ilgili sizlere yardımı olabilecek bilgiler derledik.

2 Aylık Bebek Nasıl Uyutulur 2 Aylık Bebek Kaç Saat Uyur

2 aylık bebeklerin çok düzenli uykusu yoktur. 2 aylık bebeklerin kolay uyumasını sağlamak için, dinlendirici bir şarkı ve oyuncukların olması yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

 2 Aylık Bebek Nasıl Uyutulur?

Dünyaya yeni gelen bebekler gün içerisinde çok fazla uyuyabilir. Bazı bebekler çok fazla uyurken, bazı bebekler de az fakat sık uyuyabilir. Bebeklerini uyutmak isteyen bireylerin, bebeklerini nasıl kolayca uyutabileceği merak edilen bir konudur.

 Bebekler en ufak sesten rahatsız olabiliyor. Özellikle çok fazla ışıklı olan ortamlar, bebeklerin uyumasını zorlaştırabiliyor. Bebeklerin uyumasına yardımcı olabilmek için, ışıkların kapatılması ve sessiz bir ortam sağlanması gerekir. 

 2 Aylık Bebek Kaç Saat Uyur?

 Bebekler yetişkinlere göre gün içerisinde çok fazla uyuyabiliyor. 3 ile 4 saat kesintisiz olarak gün içerisinde uyuyabiliyor. Tam 1 gün içerisinde bebekler en az 12 saat uyurken, en fazla 16 saate kadar uyuyabiliyor. Bebeklerin uyku düzeni, tamamen anneye bağlı olarak değişebiliyor. Bebeklerin büyük kısmı uyumayı çok sever ve gelişmesi için uyku önemlidir.