Eğitim EBA kurs kayıt yaptırdıktan sonra EBA giriş işlemi nasıl yapılır?

EBA kurs kayıt yaptırdıktan sonra EBA giriş işlemi nasıl yapılır?

17.05.2016 - 09:17 | Son Güncellenme:

EBA kurs kayıt ve giriş işlemleri ile ilgili bilgilendirme yazımızda tüm ayrıntılar anlatılmıştır. EBA kurs ve giriş hizmeti MEB tarafından verilir. EBA kurs ve giriş hizmeti şifreli olarak kullanılır.

EBA kurs kayıt yaptırdıktan sonra EBA giriş işlemi nasıl yapılır

Milli eğitim bakanlığı tarafından Fatih projesi kapsamı adı altında 2012 de hayata geçirilmiş olan EBA kurs yani Eğitim Bilişim Ağı çevrim içi bir eğitim platformudur. Eba kurs eğitim programlarını her öğrenci ve öğretmenlere kendi kullanıcı ismi ile kişiselleştirilmiş olarak kullanılabilmektedir. EBA kurs öğrencilere ve öğretmenlere eğitim olarak büyük kolaylık sağlayan bir platformdur. EBA'ya öğretmenler özel olarak hazırladıkları ders konularını, içeriklerini diledikleri gibi ekleyebilirken gene başka öğretmenler tarafından paylaşılmış olan sunum ve notlara kolay bir şekilde erişim sağlayabilmektedir.

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ!

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Her öğrenci her öğretmenin anlattığı şekilde konuyu anlamayabilir. Ya da öğrenciler bir anlatma metodu yolu ile konuyu anlamayabilir. Her öğrencinin belirli bir öğrenme metodu konuyu kavrama tekniği vardır. Bazı öğrenciler okuyarak konuyu anlarken bazıları ise görsel eşliğinde renkli anlatımla konuyu anlar. Ancak bir öğretmenin konuyu sınıfta her anlama metodu ile dersi anlatması mümkün değildir. Bu nedenle öğrencilerin tercih ettiği bir başka yol vardır. Daha doğrusu tercih etmesi gerektiği desek yanılmış olmayız. Her öğrencinin anlamasına yönelik hazırlanan videolu anlatımların bulunduğu Eğitim Bilişim Ağını öğrenciler güvenli bir şekilde kullanabilirler. Eğitim Bilişim Ağı üzerinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrenciler hizmet alabilirler. Okula gitmedikleri günlerde olsun bu alanda dersleri kaçırmak istemeyen öğrenciler ya da tekrar dinlemek çalışmak isteyen öğrenciler EBA Kurs EBA giriş yaparak hizmetten yararlanabilirler. Milli Eğitim Bakanlığının oluşturmuş olduğu bu uygulamadan her zaman yararlanabilirsiniz. EBA Kurs EBA Giriş yaparak oldukça kolay bir şekilde ders dinleme videolarına ulaşabilirsiniz. EBA Kurs EBA giriş yaparak sizler her türlü alanda hizmet alabilirsiniz.

Yazarlar