Eş Anlamlı Kelimeler Kocaman Eş Anlamlısı Nedir? Kocaman Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler

Kocaman Eş Anlamlısı Nedir? Kocaman Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler

18.06.2021 - 16:48 | Son Güncellenme:

Kocaman kelimesi günlük hayatın pek çok farklı noktalarında kullanılan bir kelimedir. Kocaman kelimesinin eş anlamlısı ise öğrenci veya yetişkin bireyler tarafından merak edilmektedir. Kocaman kelime anlamı olarak çok büyük, çok geniş ve çok iri anlamlarına gelmektedir. Kelimenin eş anlamı ise farklıdır. Yazımızda kocaman eş anlamlısı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Kocaman Eş Anlamlısı Nedir Kocaman Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler

 Kocaman kelimesi çok iri, büyük ve çok geniş demektir. Kocaman kelimesinin eş anlamına örnek olarak büyük yanıtı verilebilmektedir. Kocaman kelimesinin birden farklı eş anlamlısı bulunmakta ve bu kelimelerde günlük hayatta sıkça kullanılmaktadır.

Haberin Devamı

 Kocaman Eş Anlamlısı Nedir?

 İş toplantıları, okullar, arkadaş sohbetleri veya halk arasındaki sohbetlerde yaygın olarak kullanılan bir kelime de kocaman kelimesidir. Kocaman kelime anlamı olarak büyük ve çok iri demektir. Kocaman kelimesine yaklaşık 4 adet eş anlamlı kelimeler bulunmaktadır.

 Kocaman kelimesinin eş anlamlı kelimeleri arasında iri, büyük, hantal ve koca kelimeleri yer almaktadır. Kocaman kelimesinin eş anlamları sözcüklerine örnekler ise şöyledir:

 - Kendisine kocaman bir dondurma aldı.

 - Kocaman ayakları ile topa sert vurdu.