Eğitim Vardiya Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Vardiyalı Çalışmak Ne Demektir?

Vardiya Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Vardiyalı Çalışmak Ne Demektir?

20.06.2021 - 01:43 | Son Güncellenme:

İş hayatında kişilerin tercih ettiği birçok farklı sözcük bulunuyor. Vardiya sözcüğü de, iş hayatında sıklıkla kullanılan bir kelimedir. Vardiya sözcüğünü kullanan kişiler, TDK sözlük anlamlarını merak ederek araştırma yapabiliyor. Vardiya sözcüğünün ne demek olduğu ve doğru anlamları araştırılan bilgilerden biridir. Vardiya ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Vardiyalı çalışmak ne demektir? Vardiya kelimesinin detaylarını sizler için derledik.

Vardiya Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Vardiyalı Çalışmak Ne Demektir

Vardiya sözcüğü günümüzde tercih edilen bir sözcük türüdür. Vardiya kelimesinin TDK'ya göre belirlenen anlamı, posta ve gemilerde yapılan nöbettir.

Vardiya Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İnternet üzerinde araştırılan bilgilerden biri de, sözcük anlamlarıdır. Kişiler internet sitesinde veya televizyonlarda farklı sözcüklerle karşılaşabiliyor. Vardiya kelimesi de kişilerin mutlaka karşılaştığı sözcükler arasındadır. Vardiya kelimesinin belirlenen TDK anlamı, posta ve gemilerde yapılan nöbettir.

Vardiyalı Çalışmak Ne Demektir?

Vardiyalı çalışma sistemi her işçinin merak ettiği konulardan biridir. Vardiyalı çalışmak, belirlenen süreler içerisinde kendisine verilen görevi yerine getirme durumudur. Her personelin farklı bir çalışma saati bulunuyor ve belirlenen saatler kendi vardiya saatidir.