Ekonomi 550 milyon TL’ye ‘lavanta’ bahçeli proje

550 milyon TL’ye ‘lavanta’ bahçeli proje

21.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Yapı’nın İstanbul Sancaktepe’de inşatını başlattığı yeni projesi Lavender, lavanta bahçeleriyle dikkat çekiyor. 550 milyon TL bütçeli projede satış da başlatıldı. 29 farklı daire tipi bulunuyor

550 milyon TL’ye ‘lavanta’ bahçeli proje

Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, İstanbul Sancaktepe’de yeni projesi Lavender’e start verdi. Firma, projenin inşaasına başlarken, lavanta bahçeleri, göletleri, geniş meydanları, bir bulvar boyunca uzanan cadde mağazalarının yer aldığı Lavender’de satışa da çıkıldı.

550 milyon TL yatırım değeriyle Anadolu Yakası’nın son yıllarda dikkat çeken noktası Sancaktepe’de yapımına başlanacak projede, modern ve şehirli bir yaşam alanı sunulacağı ifade ediliyor. Proje, 43 dönüm arsa alanı üzerinde üç farklı tip konut blokları ile 105 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. Projede göl, bahçe ve teras adında üç farklı konseptte yer alan blokları ile 535 konut ve cadde mağazaları yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan 29 farklı daire tipi bulunan Lavender’de ayrıca geniş yeşil alanlar, bahçeler ve gölet bulunuyor.

İlk 100 ev kampanyalı
Sancaktepe’de lavanta bahçeleri, göletleri, bir bulvar boyunca uzanan cadde alışveriş dükkanlarından oluşan TEM’e komşu vizyon bir proje hazırladıklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Şehir merkezini çevreleyen ve gelişimine her geçen gün hızla devam eden Sancaktepe, toplu taşıma araçları, metro, 3. köprü, hastaneler, üniversite alanları, TEM otoyoluna yakınlığı gibi unsurlarla değer kazanıyor” dedi.

Elmas, fiyatların 295 bin liradan başlayacağı projede uygulayacakları ödeme fırsatlarını da anlatarak, “Prim yapmaya devam edeceğini düşündüğümüz bu bölgede Lavender projemizle yatırımlarımıza devam ediyoruz. Lansmana özel yüzde 10+10 tamamı peşin veya peşin + banka kredisi indirimi ile satışa çıkardığımız projede ayrıca lansmana özel ilk 100 ev için 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyoruz” diye konuştu.

Çok çeşitli donatı alanları var

- Üç farklı blok tipine sahip projede gölet kıyısında yer alan az katlı yalı tipi dairelerin ön plana çıktığı vurgulanırken, göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairlerden oluşan sınırlı sayıdaki az katlı göl bloklarının her katta bulunan iki dairesi ile müstakil bir yalı dairesi gibi hazırlandığı ifade ediliyor.

- Geniş aileler için tasarlanan göl bloklarında göl üzerinde uzanan büyük balkonlar planlandı. Projede, yürüyüş parkurları, piknik alanları, açık yüzme havuzu, iki kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, amfi sahneleri, açık spor alanları, avlu bahçeleri, çardakları, hamamı, pilates odası, yoga salonu, hobi alanları ve yarı olimpik açık yüzme havuzu gibi pek çok donatı alanı bulunuyor.

- Lavender, ulaşım imkanlarıyla da pek çok seçenek barındırıyor. TEM otoyoluna cephesi bulunan proje, Kuzey Marmara otoyoluna, hızlı tren hattına komşu konumda yer alıyor. Ayrıca Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun Samandıra durağının yanında bulunan proje, şehir hastanesi gibi pek çok kamu yatırımına da komşu oldu.