Ekonomi Çılgın Sayısal Loto çekilişi için nefesler tutuldu! 24 Ağustos Çılgın Sayısal Loto'da rekor ikramiye 55 milyon TL

Çılgın Sayısal Loto çekilişi için nefesler tutuldu! 24 Ağustos Çılgın Sayısal Loto'da rekor ikramiye 55 milyon TL

24.08.2020 - 16:01 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto, Sisal Şans ile katlanarak kazandırmaya devam ediyor. Yeni dönemde rekor ikramiyelerle kullanıcı karşısına çıkan Çılgın Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye tutarı 55 milyon 94 bin 484 TL. Bu akşam gerçekleştirilecek Çılgın Sayısal Loto çekilişi için nefesler tutuldu.

Çılgın Sayısal Loto çekilişi için nefesler tutuldu 24 Ağustos Çılgın Sayısal Lotoda rekor ikramiye 55 milyon TL

Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım devam ediyor. Haftanın üç günü çekilişi gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto'da son olarak 22 Ağustos 2020 tarihinde yapılan son çekilişte devreden ikramiye tutuarı 55 milyon 94 bin 484 TL'ye ulaştı. Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam 21.30'da yapılacak.

Haberin Devamı

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ CANLI OLARAK İZLENEBİLİYOR

Yeni dönemde Milli Piyango'da haftanın her günü bir çekiliş var. Çılgın Sayısal Loto sonuçlarını öğrenmek için millipiyangoonline.com'da çekilişi canlı olarak takip edebiliyorsunuz.

MİLLİ PİYANGO TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO ONLİNE OLARAK OYNANABİLİYOR

Çılgın Sayısal Loto bayilerden oynanabildiği gibi online platformda da kullanıcalarla buluştu. Millipiyangoonline.com üzerinden Çılgın Sayısal Loto için kupon doldurabiliyorsunuz. Çılgın Sayısal Loto oynamak için süre 21.00'e kadar devam ediyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO TIKLA OYNA