EkonomiDünyaya Türk yönetici yetiştiriyor

Dünyaya Türk yönetici yetiştiriyor

26.01.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden Nielsen, Amerikan Şirketler Derneği’nin (AmCham Türkiye) düzenlediği “IAmChampion” Ödüllerinde “Uluslararası İş Gücündeki Türk Liderler” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Dünyaya Türk yönetici yetiştiriyor

Yeni neslin liderleri

Haberin Devamı

Nielsen APAC - EEMEA Analitik Danışmanlık Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Nielsen Türkiye Genel Müdürü Didem Şekerel Erdoğan ödül töreninde “Nielsen olarak tutkumuz, yeni neslin liderlerini yetiştirerek atik, dijital, analitik, yüksek potansiyelli yeteneklerimizi Türkiye’den dünyaya taşımak. Nielsen’de yeteneklerimizi dünyanın birçok yerine transfer ederek ya da Türkiye’den birçok ülkeyi, birkaç kıtayı yönetebilecekleri şekilde sorumluluklarını genişleterek zirveye taşıdık” dedi. Nielsen Türkiye İK Direktörü Ebru Odabaşı ise “Şu anda dünyanın dört bir tarafındaki Nielsen ofislerinde, gerek yönetim gerekse uzmanlık kademelerinde pek çok çalışanımız var. Bunun yanı sıra İstanbul’da olup çeşitli ülkelerin sorumluluğunu üstlenmiş çalışanlarımız da bulunuyor” açıklamasını yaptı. 

 

KEŞFETYENİ
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu
Bomba aşk iddiası! Gizemli kadının kimliği belli oldu

Cadde | 02.05.2025 - 08:40

Lucas Torreira, Nişantaşı'nda görüntülendi. Yanındaki gizemli kadının kim olduğu merak edilirken, o kişinin adı belli oldu.

Yazarlar