Ekonomi E-ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı Ankara'da yapıldı

E-ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı Ankara'da yapıldı

10.11.2014 - 15:40 | Son Güncellenme:

EticaretSEM ve TEB Girişim Evi tarafından organize edilen E-ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı'nın ilk ayağı olan etkinlik Ankara Swiss Otel de geniş bir katılımcı kitlesi ile yapıldı.

E-ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı Ankarada yapıldı

Açılış konuşmaları E-ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ercüment Erdem ve TEB Girişim Bankacılığı Müdürü İbrahim Coşkuner tarafından yapıldı.

EticaretSEM kurucusu Merter Özdemir’in moderasyonun da gerçekleştirilen sohbet ve sunumlarda ilk olarak Markafoni Grup CEO'su İlker Baydar söz aldı. Baydar, Türkiye'nin daha yolun başında olduğunu ve e-ticaretin çok daha geniş kitlelerin kullanmasıyla hızlı büyümesinin beklendiğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

Gittigidiyor Genel Müdürü Gülfem Toygar ise, yaptığı sunumda firmaların kolaylıkla internet üzerinde mağaza kurabilmelerine olanak sağlayan marketplacelerin işleyişlerini anlattı.

Paypal ve Pay U gibi önde gelen ödeme sistemlerinin genel müdürleri, Akakce.com iş geliştirme direktörünün yaptığı sunum ve ilgi çekici MedyaNET sunumu işini geliştirmek ve özellikle dijital dünyada pazarlama yapmak isteyen dinleyicilerden tam not aldı.

Konferans da Ofix.com, Webnak ve Strow gibi başarı hikayeleri de sahipleri tarafından anlatıldı. Türkiye'nin kısa sürede bir çok yurt dışı ödüle layık görülen bayan girişimcisi Natali Yeşilbahar da konuşmacılar arasında idi.

Türkiye’nin eticaret altyapı sağlayıcısı BilgiNet’in sunumu ise Mehmet Erdemi tarafından gerçekleştirildi. Fotometrik 360 ile nasıl ürün sergilenmesi ve fotoğrafladırılması gerektiği Aydın Karadöller tarafından anlatıldı. Yılmaz Bozan’ın dijital pazarlama tüyolarını verdiği geniş sunumla kapanan perde 18 Kasım Salı günü İzmir Hilton Oteli'nde yeniden aralanacak.

Yeni nesil ticaret dünyasının kapılarının açıldığı ve e-ticaret ekosisteminin her argümanının dillendirildiği konferanslar Türkiye'nin 16 İlinde gerçekleştirilecek.