Ekonomi e-ticaretin sihirbazları Mersin’de

e-ticaretin sihirbazları Mersin’de

25.03.2015 - 14:40 | Son Güncellenme:

E-ticaretin sihirbazları, 31 Mart Salı günü Mersin’ de olacak.

e-ticaretin sihirbazları Mersin’de

Ana Sponsorluğunu Dora Telekom’un üstlendiği, EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde organize edilen ve alanında Türkiye’nin en büyük eticaret etkinliği olarak nitelendirilen EticaretSEM Konferanslarının 11.si, 31 Martta Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) konferans salonunda gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Konferans, kayıt ve davet usulüne göre ücretsiz olarak düzenlenecek. Moderasyonunu Atıf Ünaldı’nın üstlendiği etkinlikte 16 konuşmacı yer alacak. E-ticaret firmalarının başarı stratejilerinin yanı sıra dijital planlamaları ve yatırım maliyetlerinin ön plana çıkacağı ve üretimlerin değer kazanmasının yol haritaları bu konferansta konuşulacak. Program detaylarına www.eticaretsem.com/mersin adresinden ulaşabilir, kayıt yaptırabilir.

Gittigidiyor.com CEO'su Gülfem Toygar ve Sefamerve.com CEO'su Mehmet Metin Okur özel konuk olarak yer alacak.

İl bazında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) nin de desteğini alan etkinlik birçok ulusal markanın üst düzey yetkilisini de Mersin’ e getirecek.

Haberin Devamı

Açılış konuşmalarını MTSO Başkanı Şerefettin AŞUT ve Eticad Başkanı Ercüment Erdem’ in yapacağı etkinlik salı günü 12:30'da kapılarını açacak Etkinliklere eticaret alanında faaliyet gösteren çok sayıda kurum da özel destek veriyor.

TEB, Aslanoba Capital, Gittigidiyor.com, Ofix.com, PayPal, SefaMerve.com, Milliyet, Bilginet, Webnak, İyzico, Akakce.com, PayU, Ticimax, Vitringez.com, Fotometrik360, AjansTR, Setrow, KreaDirect, MediaNova, Nautilus Concept gibi öncü firmaların yanı sıra Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği (ETİCAD), Endeavor ve Keiretsu Forum İstanbul, tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri yıl sonuna kadar onbinden fazla konuğu ağırlamayı planlıyor.