Ekonomi Eticaret ile ihracat Ankara’da masaya yatırılıyor!

Eticaret ile ihracat Ankara’da masaya yatırılıyor!

30.05.2016 - 15:32 | Son Güncellenme:

EticaretSEM ve ATO tarafından organize edilen konferans, TEB ve Ticimax sponsorluğunda Ankara’lılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Eticaret ile ihracat Ankara’da masaya yatırılıyor

EticaretSEM ve ATO tarafından organize edilen konferans, TEB ve Ticimax sponsorluğunda Ankara’lılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

31 Mmayıs 2016 Salı günü, Swiss Otel Ankara'da yapılacak olan organizasyonda, KOBİ'lerimizin internetin gücünden maximum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eş zamanlı entegre edebilmesi, değişen dünyada markaları için doğru pazar payı elde edebilmesi gibi bir çok konular detayları ile işlenecek. Bu konuda alanlarında söz sahibi firmaların temsilcileri, sektör tecrübelerini paylaşmak üzere bir araya geliyor.

E-ticaret ve E-ihracat odağında, bilgi ve birikimlerini aktaracak olan değerli konuşmacı ve panelistlerimizi dinlemek için sizleri de bekliyoruz.

EticaretSEM (Eticarette Sürekli Eğitim Merkezi) nin Türkiye çapında düzenlediği 45. il konferansı olan bu etkinlikte EticaretSEM CEO’su Merter ÖZDEMİR, Ünlü E-ticaret uzmanı ve Dijital Stratejist Başak İlhan ÇEKÇEOĞLU, SefaMerve.com CEO’ su Mehmet Metin OKUR, Gittigidiyor CEO’su Öget KANTARCI, Ticimax CEO’ su Cenk ÇİĞDEMLİ ve birbirinden değerli 19 Konuşmacı ve moderator olarak TV yapımcısı Metin Uca yer alıyor.

Haberin Devamı

İki panel ve sekiz kişinin sunumları ile renk katacağı bu günde çeşitli hediyelerde katılımcıları bekliyor. Ana Sponsor TİCİMAX tarafından yapılacak olan tanıtım kampanyasına Twitter üzerinden katılan katılımcılar arasından belirlenecek kişi veya kurumlara toplamda 15 Bin Dolar değerinde hediye dağıtılacak.

Etkinliğin ana sponsoru TEB ve TİCİMAX olurken, Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, F.I.T Solutions, Emarsys, Kariyer.net, Dora Telekom, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, Nexrone, Coolevent ve MYNET diğer sponsor firmalardan bazıları. Endeavour tarafından da desteklenen etkinlik gördüğü ilgi sebebiyle 3. Kez ANKARA ‘da düzenleniyor.
E-ticaret ve E-ihracat odağındaki buluşmaya , İş’ine eticaretin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri davetlidir. Ücretsiz olarak sürdürülen etkinlikler için www.eticaretsem.com adresini ziyaret edebilir, kayıt yaptırabilirsiniz. #EticaretSEM hashtagi ile daha önce gerçekleştirilen etkinlikleri de izleyebilirsiniz.