Ekonomi EticaretSEM yeniden Ankara'da

EticaretSEM yeniden Ankara'da

27.05.2015 - 12:18 | Son Güncellenme:

EticaretSEM, Ankara' da 2. Eticaret ve Dijital Pazarlama Buluşması'nı gerçekleştiriyor.

EticaretSEM yeniden Ankarada

Ankara Sheraton Oteli'nde, 2 Haziran 2015 salı günü, saat 12:00 başlayacak olan etkinliğe Eticaret odağında ve işine dijitalin gücünü entegre etmek isteyen tüm KOBİ ve girşimciler davetlidir. Tam gün moderasyonu ünlü TV yapımcısı ve sunucu Metin Uca tarafından yapılacak olan etkinlik ücretsiz ve başvuru önceliğine göre yapılacak.

Haberin Devamı

EticaretSEM Organizasyon Komitesi Başkanı Merter Özdemir EticaretSEM ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Günümüz ticareti fırsatlarla dolu. Normallerin değiştiği günümüzde ticari hayatımızda değişiyor. Yeni normallere alışacak ve değişime ayak uydurmamız gerekecek. Girişimcilik ruhu yüksek bir toplum olarak her yeni gün, yeni umutlarla projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Projelerin en kolay hayata geçtiği yer şüphesiz internet tabanlı iş modelleridir. Firmalar, üretimlerini, projelerinip veya ürünlerini E-ticaret sistemlerini kullanarak tüm dünyaya açabilir, Hedeflerini ve müşteri potansiyelini internetin sınırları kaldıran dünyası ile buluşturabilirler. Büyüme hızına bakıldığında dünya ortalamalarının ilerisinde bir hacim ile genişleyen Türk eticaret dünyası yıllık % 45 lik bir büyüme trendine sahiptir. Toplamda sanal poslar üzerinden geçen 40 Milyar TL lik bir pazarın konuşulduğu ve internet kullanıcılarının henüz sadece % 5’ inin internetten alışveriş yaptığını düşünürsek henüz yolun başındayız diyebiliriz. Teknoloji tabanlı bir gelişim gösteren eticaret gün geçtikçe hızına erişileyen bir ivme ile büyümeye devam edecektir. Biz de EticaretSEM olarak firmaların ve yeni girişimcilerin büyüyen bu pazardan bir pay çıkarmalarını ve adımlarını doğru atmalarında onlara destek olabilmek amacındayız. “

Haberin Devamı

EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde organize edilen bu büyük organizasyona, eticaret alanında faaliyet gösteren çok sayıda kurum da özel destek veriyor.

Aslanoba Capital, Gittigidiyor.com, Ofix.com, Sateen.com, PayPal, Ticimax, SefaMerve.com, Webnak, Milliyet.com.tr, İyzico, Akakce.com, PayU, Matbuu.com, Dijital Planet, Tazedirekt.com, Fotometrik360, AjansTR, Setrow, Nautilus Concept gibi öncü firmaların yanı sıra Endeavor ve Keiretsu Forum İstanbul, tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri şu ana kadar 8 binden fazla ziyaretçiyi ağarladı.

Program detaylarına www.eticaretsem.com/ankara2015 adresinden ulaşabilir, kayıt yaptırabilir ve siz de bu güçlü etkinlikte yer alabilirsiniz.


Yazarlar