Ekonomi İş'te Teknoloji için Türkiye turu başlıyor

İş'te Teknoloji için Türkiye turu başlıyor

15.10.2015 - 10:50 | Son Güncellenme:

Turkcell'in ana sponsorluğunu üstlendiği ve EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından organize edilen binlerce KOBİ ve Girişimciyi teknoloji ile buluşturacak konferanslar zinciri başlıyor.

İşte Teknoloji için Türkiye turu başlıyor

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları” adı altında planlanan etkinlikler, 15 Ekim’de Adana konferansını takiben Bursa, Edirne, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Gaziantep, Konya ve Denizli’de gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Sektörünün en etkili isimleri Anadolu’da “Türkiye Teknoloji Buluşmaları” kapsamında 2014 – 2015 sezonunda 16 konferans ve 8 eğitim sertifika programında 12 binden fazla kişiye eğitim olanağı sağlandı.

EticaretSEM kurucusu Merter Özdemir, bu etkinliklerin gün geçtikçe önem kazandığını, ilginin sürekli artmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtiyor. Binlerce firma için, teknolojiyi işlerine eşzamanlı olarak entegre etmenin çok önemli olduğunu ve bunun ülke ekonomisine sağlayacağı faydanın bilincinde farkındalıklar yaratıldığını söyleyen Özdemir, özellikle bu konularda kendilerine destek olan tüm sponsor ve eğitmenlerine teşekkür etti.

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nın ana sponsoru Turkcell olurken TEB’, Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, Emarsys, VitrinGez.com, Dora Telekom, İyzico Ödeme Sistemleri, JWmaster , Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTRdiğer sponsor firmalardan bazıları.

Haberin Devamı

Endeavour ve Bireysel Genç Girişim Platformu (TÜBİTAK) tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, gittiği ilin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının da desteğini alıyor.

Bu kapsamda Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adana Kadın Girişimciler Kurulu gibi Adana ilinin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının desteğini alan etkinlik, 15 Ekim Perşembe günü Adana Sheraton Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Bu etkinliklere ücretsiz olarak katılmak için www.eticaretsem.com adresinden kayıt yaptırılması yeterli.