Ekonomi Kidolog büyüyor yatırımla coşuyor

Kidolog büyüyor yatırımla coşuyor

05.11.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Ebeveynlere video aracılığıyla canlı uzman desteği sağlayan online danışmanlık portalı Kidolog, aldığı yeni yatırım ile değerlemesini 4 ayda 3 kattan fazla artırmayı başardı. Girişim dünyasının parlayan yıldızlarından Kidolog’un böylece ilk yaşını doldurmadan ikinci yatırıma imza attığı açıklandı.

Kidolog büyüyor yatırımla coşuyor

Dördüncü ayında 3 milyon TL değerleme ile Alesta Yatırım’dan tohum öncesi ilk yatırımı alan Kidolog, yakaladığı hızlı büyüme performansıyla ikinci yatırım turunu da tamamladı. 10 milyon TL değerlemeye ulaşan Kidolog; mevcut yatırımcısı Alesta’dan devam yatırımı alırken, aralarında Erkin Fındık’ın da bulunduğu melek yatırımcı grubundan köprü finansman sağladı.

Haberin Devamı

İngiltere yolcusu

Kuruluşundan bu yana binlerce ailenin yanında olan Kidolog’un, yaptığı marka yatırımıyla sadece ülkemizdeki ebeveynlere değil, yurtdışındaki Türklere de ulaştığını anlatan Kidolog Kurucu Ortağı ve CEO’su Eray Uğurelli, “Türkiye’deki seçkin Kidolog uzmanları başta Almanya, Belçika ve İsveç olmak üzere yurt dışında yaşayan Türk ailelere hizmet veriyor” dedi.

İkinci yatırım turunu kısa sürede tamamlamış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, bu yeni yatırımı yurtdışına açılma yolunda kullanacaklarını ifade eden Eray Uğurelli, şöyle konuştu: “Hedefimiz dünya genelinde anne-çocuk dikeyinde akla gelen ilk marka olmak. Bilinçli ebeveynler, mutlu nesiller oluşturmak için Türkiye’den başlattığımız yolculuğu tüm dünyaya ulaştırmayı planlıyoruz. Yurt dışına açılma çalışmalarımızı başlattık. 2022 yılı içerisinde farklı dillerde ve farklı coğrafyalarda hizmet sunacağız. Bulunduğumuz ülkelerde yerel uzmanlar ile çalışacağız. ”

Haberin Devamı

Kidolog’u sürekli geliştirdiklerini ve yeni projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Uğurelli, Albaraka Garaj, İTÜ Çekirdek Big Bang ve TEB Girişim Evi girişimi aracılığıyla girişim ekosisteminde adlarını duyurduklarını söyledi. Eray Uğurelli, Kidolog’u 2021 yılının şubat ayında Burak Candan ile beraber kurdu.

Yazarlar