Ekonomi Teknoloji Buluşmaları Ankara'da

Teknoloji Buluşmaları Ankara'da

25.01.2016 - 15:54 | Son Güncellenme:

Teknoloji Buluşmaları Ankara'da Turkcell'in ana sponsorluğunda, EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) organizasyonuyla gerçekleştirilen "Türkiye Teknoloji Buluşmaları" 28 Ocak 2016 tarihinde Ankara Swissotel’de gerçekleşecek.

Teknoloji Buluşmaları Ankarada

TURKCELL’in ana sponsorluğunu üstlendiği ve EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından organize edilen binlerce KOBİ ve girişimciyi teknoloji ile buluşturan konferanslar zinciri Ankara durağında.

Haberin Devamı

KOBİ'lerimizin internetin gücünden maximum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eşzamanlı entegre etmesi için alanında en iyilerini sahnesinde ağırlayacak olan etkinlik, EticaretSEM kurucusu Merter Özdemir’in konuşması ile başlayacak.

Teknoloji Buluşmaları Ana Sponsoru Turkcell’in Kamu Müşteri Yönetimi Direktörü Murat Küçüközdemir’in sunumu ile devam edecek olan program her zaman olduğu gibi ünlü sunucu Metin UCA’nın moderasyonunda gerçekleşecek. Türkiye’nin en ünlü melek yatırımcısı Hasan Aslanoba’nın konuşmacılar arasında olduğu bu özel günde yirmiiki kişilik konuşmacı kadrosu sahnede olacak. Türkiye Teknoloji Buluşması – Ankara için, www.eticaretsem.com adresinden hem detaylara ulaşabilir hem de ücretsiz olarak kaydınızı yaptırabilirsiniz.

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nın ana sponsoru Turkcell olurken TEB, Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, Emarsys, VitrinGez.com, Dora Telekom, İyzico Ödeme Sistemleri, JWmaster, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, Blippar, Matbuu.com ve MYNET diğer sponsor firmalardan bazıları. Endeavour ve Tugiad tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, Şubat ayında Antalya’da kaldığı yerden devam edecek.

Girişimcilik, iletişim teknolojileri ve e-ticaret odağındaki buluşmalara, İş’ine Teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri davetlidir. Ücretsiz olarak sürdürülen etkinlikler için www.eticaretsem.com adresini ziyaret edebilirsiniz. #TeknolojiBuluşmaları hashtagi ile daha önceki etkinliklere gözatabilirsiniz.