Ekonomi Türkiye Teknoloji Buluşmaları Bursa’da

Türkiye Teknoloji Buluşmaları Bursa’da

06.11.2015 - 12:49 | Son Güncellenme:

"Türkiye Teknoloji Buluşmaları" 12 Kasım'da Bursa'da devam ediyor...

Türkiye Teknoloji Buluşmaları Bursa’da

TURKCELL’in ana sponsorluğunu üstlendiği ve EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından organize edilen binlerce KOBİ ve girişimciyi teknoloji ile buluşturan konferanslar zinciri Bursa’da kaldığı yerden devam ediyor. İlk olarak Adana’ da buluşan KOBİ’ler, bu sefer Bursa’da biraraya gelecek.

Haberin Devamı

KOBİ'lerimizin internetin gücünden maximum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eşzamanlı entegre etmesi için alanında en iyileri sahnesinde ağırlayacak olan etkinlik binden fazla ziyaretçisi ile icra edilecek. Etkinliğin bir bölümü BloombergHT Televizyonu tarafından canlı yayınlanacak.

Teknoloji Buluşması, ünlü sunucu Metin Uca’nın moderasyonunda gerçekleşecek. Türkiye’nin en ünlü melek yatırımcısı Hasan Aslanoba’nın konuşmacılar arasında olduğu bu özel günde yirmi kişilik konuşmacı kadrosu sahnede olacak. Alanında en iyileri sahnesinde ağırlayan Teknoloji Buluşmaları'na hemen kayıt yaptırın. www.eticaretsem.com adresinden hem detaylara ulaşabilir, hem de kayıt yaptırabilirsiniz.

Haberin Devamı

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nın ana sponsoru Turkcell olurken TEB, Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, Emarsys, VitrinGez.com, Dora Telekom, İyzico Ödeme Sistemleri, JWmaster, Milliyet.com.tr, İninal, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, Uludağ Reklam, PırlantPart , Blippar diğer sponsor firmalardan bazıları.

Endeavour ve Bireysel Genç Girişim Platformu(TÜBİTAK) tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, gittiği ilin önde gelen sivil toplum kuruluşlarının da desteğini alıyor.