Güncel Akıllı Duş Sistemi Livin Shower İle Banyolar Artık Daha Keyifli!

Akıllı Duş Sistemi Livin Shower İle Banyolar Artık Daha Keyifli!

Son Güncellenme:

.

Akıllı Duş Sistemi Livin Shower İle Banyolar Artık Daha Keyifli

Günün yorgunluğunu atmanın en vazgeçilmez ve basit yollarından biri, eve gelir gelmez alınan duş. Suyu açıp, ısınmasını bekleyip altına geçip kolayca yıkanmak tüm stresinizden arınmanızı sağlıyor. Ancak duş almak her zaman bu kadar kolay değil. Evde birlikte yaşadığınız kişiler,in hele de bir bebek varsa herkesin farklı bir su ısı ayarı oluyor. Her seferinde o ısı dengesini ayarlamak, musluğu hareket ettirerek optimum sıcaklığa sahip olmak zaman ve su kaybına neden oluyor.

Haberin Devamı

Tek Bir Düğme ile Duşunuz Hazır!

Suyun ısısını ayarlayan Livin Shower, tek bir düğme ile doğru ısı ayarına kavuşmanızı sağlıyor. Farklı profillere sahip olan akıllı duş sistemi değişik ayarları aklında tutabiliyor. Orijinal bir tasarıma sahip olan cihaz, şık bir duş başlığı ve ona entegre aparatı ile teknolojiyi bir araya getirerek duş keyfinizi arttırıyor. Cihazın sahip olduğu özel uygulama sistemi, akıllı cihazlarla da uyumlu çalışıyor. Amazon Echo gibi bazı sistemlerle de bağlantılı çalışıyor ve sesle kontrol edilebiliyor. Ayrıca Nest üzerinden duş sıcaklığına göre oda sıcaklığının da ayarlanmasını sağlayabiliyor. Evde bulunan basit aletlerle kurulumu oldukça kolay olan akıllı duş sistemi, dilenirse özel montaj hizmeti ile düşük maliyetli olarak da kurdurulabiliyor.

Haberin Devamı

Livin Shower’ı Kullanmak da Oldukça Kolay!

Cihazı kullanmak için sesli asistanlar yardımı ile "duşumu hazırla" emrini vermek ya da akıllı telefon aracılığı ile cihazı başlatmak mümkün oluyor. Livin Shower duş suyunu istenilen ısıya gelinceye kadar ısıtıyor ve hedefe ulaşıldığında ise akışı otomatik olarak durdurarak uyarı yolluyor. Duş almak ve durdurmak için tek yapmanız gereken düğmeye basmak oluyor.

Akıllı duş sistemi sahip olduğu ısı algoritması ile hedeflenen ısıya en kısa sürede sahip oluyor ve gereksiz su kullanımını önlüyor. Ayrıca özel bir mobil uygulaması ile duş için kullandığınız suyu, ısı ayarınızı ve duş sürenizi takip edebilirsiniz. Livin Shower’ın bir diğer özelliği de Apple Music ya da Spofity gibi müzik uygulamalarına erişim sağlaması; bu sayede bir yandan duşunuzu alırken bir yandan da dilediğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.

Farklı Profiller, Farklı Isı Ayarları

Lİvin Shower’ın en dikkat çekici özelliğinden biri ise farklı profilleri içeren farklı su sıcaklık ayarlarını aklında tutabilmesi. 10 farklı profile ait ısı ayarının yanı sıra; sevilen müzik ve diğer cihazlarla bağlantı ayarını da aklında tutabilen cihaz, herkesin kendine ait bir duş ayarı olmasına izin veriyor. Bebekler için özel olarak tasarlanan baby profili ise bebekler için uygun ısı düzeyleri hakkında önerilerde bulunuyor. Bir güvenlik kilidi ile ısının belirli bir sıcaklığın üstüne geçmesini ya da altına düşmesini engelliyor. Cihazın sahip olduğu Shower Recipe özelliği, günün farklı saatlerinde farklı ısı ayarları ile duş alınmasına imkan sağlıyor. Örneğin özellik içinde yer alan Wake-up Recipe modu sabahları daha çabuk uyanmanız için suyu yavaş yavaş ısıtıyor. Livin Shower’a farklı özellikler ve yeni modlar için çalışmalar halen devam ediyor.