Dekorasyon Amazon'un En Şirin Akıllı Robotu: Amazon Echo Spot

Amazon'un En Şirin Akıllı Robotu: Amazon Echo Spot

Son Güncellenme:

.

Amazonun En Şirin Akıllı Robotu: Amazon Echo Spot

Daha önce hiç bu kadar sevimli bir akıllı saat gördünüz mü? Hem eğlenceli tasarımı hem de üstün teknolojik özellikleriyle farklılık yaratan Amazon Echo Spot ile tanışmanızın belki de şimdi tam zamanı. Amazon’un birkaç ay önce tanıttığı ikinci nesil Echo modellerinden biri olan Echo Spot, akıllı ev hoparlörü Echo, akıllı ev merkez birimi Echo Plus, çalar saat olarak da kullanılabilen Echo Dot, hayalinizdeki teknolojiyi yatağınızın baş ucuna taşıyor. Günümüzün popüler trendlerinden biri olan sanal asistanların en yenilerinden Echo Spot, sağladığı teknoloji sayesinde evinizi bilimkurgu setine çeviriyor.

Haberin Devamı

Akıllı ev teknolojisinde Echo Spot farklılığı

Amazonun En Şirin Akıllı Robotu: Amazon Echo Spot

Eğer siz de toplumun genelini saran sanal asistanların dünyasına kendinizi kaptırdıysanız hem sevimli görüntüsü hem de teknolojik özellikleri ile öne çıkan Echo Spot ile hayalinizdeki sanal asistana sahip olabilirsiniz. 6.35 cm boyutunda ve dairesel dokunmatik ekrana sahip olan Echo Spot, sevimli görüntüsü, ergonomik yapısı ve kolay kullanımı ile farklılaşıyor.

Amazonun En Şirin Akıllı Robotu: Amazon Echo Spot

Akıllı ev ürünlerinden biri olan Amazon Echo Spot birçok farklı işlevi aynı anda gerçekleştirebiliyor. Kamerası sayesinde küçük ekranında görüntülü video görüşmesi yapabilmeyi mümkün Echo Spot, kendinizi Star Trek veya Doctor Who filmindeki karakterlerden biri gibi hissetmenizi sağlıyor. Ekranında sorulan sorulara cevap niteliğinde bilgiler gösteren Amazon Echo Spot, Echo Dot ve Echo Show akıllı ev ürünlerinin bir çocuğu olarak adlandırılıyor.

Haberin Devamı

Eğlenceli tasarımı ile pratik kullanım

Amazonun En Şirin Akıllı Robotu: Amazon Echo Spot

Ev ve güvenlik sistemleri için monitör olarak da kullanılabilen Echo Spot, uzaktan ses algılayabilen mikrofonlar içeriyor. Yuvarlak ve küçük Amazon Echo Spot, pratik kullanımı ve dinamik tasarımı ile evin her noktasında rahatlıkla kullanılabiliyor. Bluetooth bağlantısına sahip olması sayesinde harici hoparlörlere bağlanabilen amazon Echo Spot, saat görünümünde olmasına rağmen bu görünümden beklenmeyecek üstün özellikler gösteriyor. 6.5 cm’lik dokunmatik ekranı ile Echo Show ve Echo Dot arasındaki boşluğu doldurabilen Echo Dot, siyah ve beyaz renklerde sunuluyor.

Evlerde geleceğin teknolojisi

Amazonun En Şirin Akıllı Robotu: Amazon Echo Spot

Amazon Alexa’nın Kıdemli Başkan Yardımcısı Tom Taylor Echo Dot ile yapabileceklerinizi kısaca şu şekilde özetliyor: “Hava durumuna bakın, video izleyin, haberleri okuyun, saatin kaç olduğuna göz atın, çocuklarınızı kontrol edin ve çok daha fazlasını gerçekleştirin. Müşterilerimizin evlerinde Echo Spot ile daha birçok şey yapabileceğine eminiz.''

Amazonun En Şirin Akıllı Robotu: Amazon Echo Spot

Bu sevimli cihaz, bir saat görünümünde olmasına rağmen şimdiye kadar gördüklerimizle karşılaştırıldığında ezberleri bozuyor. Kendinizi bilimkurgu filminde gibi hissetmek ve akıllı bir evde yaşamak isterseniz Amazon Echo Spot ile bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.