Dekorasyon Duşa Müzik Geldi: Andplay Hoparlör

Duşa Müzik Geldi: Andplay Hoparlör

Son Güncellenme:

.

Duşa Müzik Geldi: Andplay Hoparlör

Duşta şarkı söylemeyi kim sevmez? İnsanın kendine ayırdığı bu mükemmel ve rahatlatıcı zaman aralığında bir parça müzikten kimseye zarar gelmez. Peki, sesiniz yeterince iyi değil mi? Öyleyse işi profesyonellere bırakmak en doğrusu. Şarkı söyleyemiyorsanız duş keyfinizi müzikle süslemek için geriye tek bir seçeneğiniz kalıyor: su geçirmeyen hoparlör.

Haberin Devamı

Sudan etkilenmeyen küçük müzik kutusu

Duşa Müzik Geldi: Andplay Hoparlör

Andplay hoparlör güçlü şarj kapasitesi, kaliteli sesi ve sudan etkilenmeyen yapısı ile banyonuzun vazgeçilmezleri arasına girmeye aday. Siz de "ben müziksiz yapamam" diyenlerdenseniz taşınabilir, kablosuz bu hoparlör sayesinde dilediğiniz tüm melodileri cebinizde taşıma olanağına sahip olabilirsiniz. Özellikle sudan ve nemden etkilenmeden çalışabilen bu gereç sayesinde duşlar eskisinden çok daha keyifli olacak. Bedeniniz günün yorgunluğunu sıcacık suyun altında atarken akıllı hoparlörünüz sayesinde ruhunuzu da müzikle besleyebilirsiniz. Ayrıca plaj ve havuz keyfi yaparken de yine en sevdiğiniz şarkıları, muhteşem melodileri rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

Vakumla dilediğiniz her yere sabitleyin

Duşa Müzik Geldi: Andplay Hoparlör

Duşa müziği getirmek harika; ama hoparlörü nerede muhafaza etmeliyim diye düşünüyorsanız Andplay hoparlör bu sorunu da ufak bir ayrıntı ile çözer. Tabanındaki vakumlu kısım sayesinde hoparlörü bütün kaygan yüzeylere kolayca sabitleyebilirsiniz. İsterseniz arabanızın camını, isterseniz banyodaki fayansları veya aynaları kullanabilirsiniz. Bu kullanışlı ve havalı hoparlör ile müzik dinleme keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Duşta hemen yanı başınızda akıp giden müziğe kapılarak kendinizi yenileyebilir tazelenebilirsiniz. Ayrıca araçla yapılan uzun yolculuklar, piknikler, seyahatler boyunca müziğinizi istediğiniz her yere taşıyabilir, aracınızın camına hoparlörü takarak taşıma derdini sıfıra indirebilirsiniz.

Haberin Devamı

8 saat kesintisiz müzik ziyafeti

Duşa Müzik Geldi: Andplay Hoparlör

Sudan etkilenmeyen; duşta, denizde, havuz kenarında rahatlıkla kullanabileceğiniz ve aynı zamanda vakumlu aparatı sayesinde kaygan yüzeylere sabitleyerek rahatça kullanabileceğiniz hoparlörünüzün şarj ömründen de endişe etmeyin. Andplay hoparlör benzerlerinden üstün bir performans ile tam 8 saat kullanılabilen bir bataryaya sahip. Bu sayede nerede kaç dakika harcadığınızı hiç düşünmeden uzun saatler boyunca müzik dinlemeyi sürdürebilirsiniz. Özellikle yolcukluklar için oldukça avantajlı olan ürün; köpüklü, uzun küvet sefaları için de birebir. Biraz müzik, biraz su ve sınırsız rahatlama hissi ile kendinizi şımartmak artık hiç zor değil. Bu işlevsel ürünü satın aldığınız ve evinizde bulundurduğunuz için kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Hem uzun şarj ömrü, hem kaliteli sesi hem de üç ayrı rengi ile dekoratif bir görünüme sahip olan bu küçük ama akıllı hoparlör sayesinde artık duşa müzik geliyor.