Proje Haberleri Royal Group Hızla Hedeflerine Koşuyor

Royal Group Hızla Hedeflerine Koşuyor

Son Güncellenme:

.

Royal Group Hızla Hedeflerine Koşuyor

Son yıllarda isminden çokça söz ettiren başarılı inşaat gurubu Royal Group yönetimi İstanbul Kartal’da çok sayıda projeye imza atıyor.

Haberin Devamı

SkyBlue İstanbul Rezidansta Yaşam Başlıyor

Royal Group Hızla Hedeflerine Koşuyor

Royal Group tarafından yürütülen projelerden SkyBlue İstanbul Rezidans, yakında sakinlerine anahtarlarını teslim etmeye başlıyor. Kartal’ın elit projelerinden SkyBlue İstanbul Rezidans, sunduğu yaşam kalitesi ile piyasalarda hayranlıkla izleniyor. Çevresindeki benzer projelerin her biri tek kulede 150 den fazla daire olmasına rağmen SkyBlue İstanbul Rezidans’ta belki de İstanbul’da ilk defa 28 katlı kulede sadece 87 aile yaşayacak. Kulede bazı katlarda sadece üç daire bulunuyor. Dört mevsim kullanıma uygun yüzme havuzu ve elit sosyal alanları ile SkyBlue İstanbul Rezidans konfora önem veren oturumcu ve yatırımcıların dikkatini çekiyor. SkyBlue İstanbul projesinde tüm dairelerde, her kata özel olarak yerleştirilen otomatik vakum sistemi ile, tozsuz sessiz ve modern şekilde temizlik yapılabiliyor. Muhteşem bir deniz ve panoramik adalar manzarasına sahip rezidansta fitness salonu 28.inci kata yerleştirilmiş. Böylece spor yaparken aynı zamanda doyumsuz deniz manzarasını izleyebiliyorsunuz. SkyBlue İstanbul Rezidansta şaşırtıcı konfor anlayışı bununla da bitmiyor. Dairelerde 3.60m kat yüksekliği ile ferah ve bol oksijenli mekanlar sahiplerini bekliyor. Royal Group yönetimi insan yaşamında konfor ve kalitenin üst düzeye çıkması için hiçbir masraftan kaçınmamış. Uzaktan kumanda ile kontrol edilen otomatik stor perde sistemi de SkyBlue İstanbul’un zarif özelliklerinden. Aynı zamanda substation sistemi ile tüm dairelerde yaz ve kış sıcak su sadece birkaç saniyede size ulaşıyor.Bütün mekanlarda yerden ısıtma sistemi ile radyatör ve petek görünümleri tamamen ortadan kaldırılmış. Salon ve yatak odalarında özel multi sistem klimalar ile donatılan SkyBlue İstanbul’da asansörler de ileri teknoloji ürünü ve çok hızlı, aynı zamanda son derece sessiz ve sarsıntısız çalışıyor.

Haberin Devamı

Royal Garden Kartal İstanbul'un En Yeşil Rezidansı

Royal Group Hızla Hedeflerine Koşuyor

İstanbul Anadolu yakasında yeni rezidans projeleri içerisinde Royal Garden Kartal Rezidans, her geçen gün dikkatleri üzerinde topluyor. Royal Group tarafından yapımı devam eden ve Royal Garden serisinin ilk projesi Royal Garden Kartal Rezidans 14.000 m² ye yakın oturma alanı, içine motorlu araç alınmayan 11.500 m2 net peyzaj alanları ve 400 dairesi ile hizmet verecek. İstanbul'un en yeşil rezidans projesi olma iddiası ile ortaya çıkan Royal Garden Kartal Rezidans, yatırımcı ve oturanlar tarafından, bölgenin en yoğun ilgi gören projelerinden biri durumunda. Royal Garden Kartal Rezidans projesi, geniş bir alanda yalnızca iki kule İnşa edilmesi ile dikkatleri çekiyor. Şirket yönetim kurulu başkanı Tolga Çehreli bunu şöyle açıkladı: "Aslında bölgenin imarı daha fazla blok yapmaya uygundu ancak, Royal Garden Kartal Rezidans gibi ayrıcalıklı bir projede oturanların doğal ortamda yaşaması ve geniş alanlarda spor yapabilmesini sağlamak için sadece iki kule olarak inşa ediyoruz. Bu yüzden de proje büyük ilgi görüyor. İnsanımız betondan kaçıp yeşille ve toprakla haşır neşir olmak istiyor. Projemizde sadece yeşil alanlarımızla övünmüyoruz elbette. Bununla birlikte, önünüzde muhteşem panoramik Marmara denizi ve bütün adaları gören harika teraslarımız var." Royal Garden Kartal Rezidans, 3.5 metre yüksekliğinde katları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Daire sakinleri geniş yüksek tavanlı mekanlarda ve mükemmel peyzaj ya da deniz manzarası ile hayal ettikleri konfora kavuşuyorlar. 1+1'den 5+1'e kadar 30'dan fazla tipte dairenin yer aldığı proje, İstanbul'da yeni başlayan bir uygulama ile, içinde Gri Su Üretim Tesisini de barındırıyor. Gri su tesisini sorduğumuz yetkililer, çevreye büyük bir katkı sağlayan bu sistemin, banyo ve mutfak atık sularının Avrupa standartlarında arıtıldıktan sonra sulama suyu olarak tekrar hayata kazandırıldığını ifade ediyorlar. Böylece daire sakinlerinin daha az aidat ödemeleri planlanıyor. Royal Garden Kartal Rezidans dört mevsim kullanılabilen yarı olimpik yüzme havuzu, hanımlara ve beylere özel SPA Üniteleri, Türk hamamı, sauna, buhar odaları ile adeta beş yıldızlı termal otel konforu sunuyor. 2017 Aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanan Royal Garden Kartal Rezidans projesinde satışlar da oldukça hızlı ilerliyor. Şirket yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, 60 ay sıfır faiz ve sabit fiyat uygulaması ile satışların önemli ölçüde arttığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

"Royal Marine Business Center" Yepyeni Bir Konsept

Royal Group Hızla Hedeflerine Koşuyor

Haberin Devamı

Son yıllarda modern kule rezidanslar ve ofis projeleri ile hızla değişen Kartal lokasyonunda Royal Gruop tarafından inşa edilen farklı bir business center yükseliyor. Betonarmesi tamamlanan Royal Marine Business Center, alışılmışın dışında konsept ve mimari çizgileri ile bembeyaz lüks bir yatı andırıyor. D100 karayoluna cepheli Royal Marine Business Center daha şimdiden iş adamlarının ve yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Binanın lokasyonu büyük avantajlar taşıyor. Kara, deniz ve hava ulaşım noktalarına çok yakın konumdaki Royal Marine, hemen bitişiğindeki metro istasyonu ile de ulaşımı çok kolay bir iş merkezi konumunda bulunuyor. Aynı zamanda sahil şeridine, hastanelere, okullara, eğlence ve alışveriş merkezlerine de kolaylıkla ulaşılan Royal Marine Business Center daha şimdiden bölgenin iş hayatına renk katmaya aday görünüyor. Royal Marine Business Center, yaklaşık 2000 m2'lik arsa üzerine inşa ediliyor. 32 m yüksekliği, 51 m uzunluğu ve 28 m genişliği ile hemen ilk bakışta devasa bir yatı andırıyor. Binanın zemin altında toplantı salonları ve otoparkların bulunduğu iki kat, zemin katı ve üzerinde önden arkaya doğru kısalarak gerçek bir lüks yat formu verilmiş 6 kat bulunuyor. Katların tavan yüksekliği zeminde 5m üst katlarda ise yaklaşık 3.5 m olarak dizayn edilmiş. Binada toplam 7000 m2 ye yakın kullanım alanı mevcut. Royal Marine Business Center projesindeki önemli bir özellik de dış cephe cam giydirme uygulamasında “Akustik İzolasyon Teknolojisi” kullanılmış olması. Bu sistem Royal Marine Business Center’ı ayrıcalıklı kılıyor. D100 karayolu gibi günde milyonlarca motorlu aracın geçtiği bölgede meydana gelen ses kirliliğini yüzde yüz önleyerek binanın içine kesinlikle yansıtmayan bu teknoloji sayesinde binada yaşayan insanların konfor düzeyi bir kat daha artıyor. Royal Marine Business Center, çok amaçlı kullanım bölümleri ile büyük şirketlerin genel merkezi olarak hizmet verebilecek konseptte inşa ediliyor. Projenin 1. bodrum katında bütün katlardaki personelin toplantılarını rahatlıkla yapabileceği genişlikte modern toplantı ve sunum salonları yer alıyor. Böylece normal katlarda gereksiz yere büyük toplantı salonları ile mekan israfından kaçınılıyor. Aynı zamanda 1.bodrum kat restoran ve cafe bölümü olarak da kullanılabiliyor. Royal Group yönetim kurulu başkanı Tolga Çehreli, Royal Marine Business Center projesi için ”bu proje bizim için özel bir değer taşıyor. Alışılmış bina stilleri yerine insanların göz zevkine de fazlasıyla hitap eden modern beyaz bir yat formunu tercih ettik.Umduğumuzdan fazla ilgi görüyoruz. İş dünyasından çok sayıda teklifler aldık. Bunları ilgili birimlerimiz değerlendiriyor.” diye konuştu.