Proje Haberleri Spine Tower'da Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Spine Tower'da Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Son Güncellenme:

.

Spine Towerda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

İstanbul Maslak'ın finans bölgesinde yer alan Spine Tower, ilçenin en ilgi çeken yapılarından biri olarak öne çıkıyor. Manhattan'ı anımsatan ilçe Avrupa yakasında iş dünyasının merkezi olarak görülürken, Spine Tower lüks ofis ve daireleriyle emlak müşterileri tarafından çok rağbet görüyor. Yaz aylarının gelişi ile birlikte emlak piyasasında yaşanan canlılık, Maslak'ın yıldızı Spine Tower'ı daha ilgi çekici kılıyor. Bünyesinde ofisler, toplantı odaları, mağazalar, destek üniteleri, otopark bulunan bina 202 metre yüksekliğiyle Türkiye'de inşa edilen en yüksek ikinci bina olarak biliniyor. 47 katlı binada farklı metrekarelerde daireler bulunurken, inşaat sürecinde her türlü konfor ince ayrıntısına kadar düşünülerek geliştiriliyor.

Haberin Devamı

Konutların fiyatlarını neler belirliyor?

Spine Towerda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Merkezi bir bölgede bulunması dolayısıyla binaya ulaşım imkanları rahatça sağlanıyor. Metro istasyonu kuleye yürüme mesafesinde bulunurken çevresindeki otobüs duraklarıyla her bölgeye ulaşım sağlamak mümkün. Büyükdere Caddesi'ne 100 metre uzaklıktaki Spine Tower yüksek yapısıyla Boğaz'a ve Belgrad Ormanı'na nazır, şehrin büyük bir kısmını gören manzarasıyla İstanbul'un tüm güzelliğini gözler önüne seriyor. İstanbul'da iş ve finans dünyasının kalbi sayılan ve ünü yurt dışına da yayılan Maslak, yapının ekonomik değerini öncelikli artıran unsur olarak göze çarpıyor. 138.000 metrekarelik kapalı alanı olan binada 28 ofis katı bulunuyor. Açılabilir kanatlar sayesinde temiz hava sirkülasyonu sağlanırken şeffaf yapısıyla doğal ışık içeri giriyor. Alman tasarımı alüminyum cephe giydirme sistemleri, ısı yalıtımlı profiller, gaz dolgulu-iklim kontrollü çift cam sistemi gibi özellikleri barındırıyor.

Haberin Devamı

Spine Tower'da güncel gayrimenkul fiyatları

Spine Towerda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Depreme karşı yüksek dayanıklılıkta inşa edilen kulenin daire şeklindeki çekirdek bölümünde yangın kaçış merdivenleri, kat elektrik odaları bulunuyor. Lobide biyometrik ve kartlı sistemin kullanılırken kuleye ve ofis katlarına 12 adet asansör hizmet veriyor. Birbirinden lüks daireler barındıran kule tipi binada satılık daireler dolar üzerinden satışa sunuluyor. Binada 2+1 daireler ortalama 1.100.000 USD üzerinden alıcı bulurken, 3+1 daireler ise 2.500.000 USD'ye satılıyor. Metrekare ve oda sayısıyla orantılı olarak artan satılık daire fiyatlarında 4+1 daireler 3.250.000 USD gibi rakamlarla satışa sunuluyor.

Spine Tower'da kira fiyatları ne kadar?

Spine Towerda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

İlçenin yükselen yıldızı olan binada kira fiyatları; dairelerin büyüklüğüne, bulunduğu kata ve niteliğine göre değişiyor. 1+1 daireler 1600 USD ile 1800 USD üzerinden kiraya veriliyor. Vip kattaki 1+1 daire tercih edenlerin ayda 7.000 USD'yi gözden çıkarmaları gerekiyor. 2+1 dairelerin 5.900 TL'den başlayan rakamlarla kiralanabildiği görülürken, 3+1 daireler ise 12.000 TL'den 15.000 TL'ye fiyatlarla kiraya çıkarılıyor. 4+1 daireler ise 11.500 TL ile 15.000 TL arasında değişen fiyatlarla kiraya sunulurken, dublex daireler 11.500 TL'ye kiralanıyor.