Gündem Alper Erözer kimdir?

Alper Erözer kimdir?

04.04.2018 - 14:42 | Son Güncellenme:

Alper Erözer kimdir? sorusu gündeme yerleşti. Yaşından büyük başarılara sahip olan Alper Erözer'in hakkında merak edilen bilgiler araştırılıyor. 13 yaşında olan Alper Erözer başarısıyla konuşulmaya devam ediyor. İşte Alper Erözer kimdir sorusunun yanıtı...

Alper Erözer kimdir

Alper Erözer hakkında meraklı arayış devam ediyor. Yaşının küçük olmasıyla dikkatleri üzerine toplayan Alper Erözer büyük bir başarıya sahip. Son zamanlarda adından çok söz ettiren Alper Erözer kimdir sorusunun yanıtı haberimizde...

Haberin Devamı

ALPER ERÖZER KİMDİR?

Adını reklam filmleriyle duyuran Alper Erözer, Fox TV'de Komşular isimli dizide rol almıştır. Sözleri kendisine ait olduğu ‘’I Think You Love Me Now’’ isimli teklisi ile ilgi gören, ünlü aranjör ve besteci Suat Aydoğan’ın keşfettiği 13 yaşındaki Alper Erözer, bugünlerde ‘’Hey World World’’ albümü ile gündeme geldi.

Alper Erözer kimdir

Suat Aydoğan’ın imzası ile 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix olmak üzere toplam 9 şarkılık ilk albümü olan 'Hey World World'ü seslendiren Alper Erözer, albümde bulunan İngilizce şarkılarının sözlerini ise babası Cenk Erözer ile birlikte yazdı.

Albümündeki ilk çıkış şarkısı olan 'Enerji'nin video klibinin çekimini gerçekleştiren Alper Erözer, merakla beklenen ‘’Hey World World’’ albümü ile 26 Ocak 2018 tarihinde tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı.

Haberin Devamı

Alper Erözer kimdir