Gündem Aşkpirin ile evleniyorlar

Aşkpirin ile evleniyorlar

05.05.2011 - 10:55 | Son Güncellenme:

Çanakkale’nin Biga ilçesinde evlilik hazırlıkları yapan eczacı Merve Aktaş (22), "Aşkpirin" ismiyle, ilaç kutusu şeklinde düğün davetiyesi hazırlattı.

Aşkpirin ile evleniyorlar

Bir bankada çalışan Fatih Akarçay (29) ile 22 Mayıs 2011 tarihinde dünyaevine girecek olan Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düğün davetiyelerini dağıtmaya başladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Düğünlerinin ve evliliklerinin akıllarda kalması için ne yapabileceklerini düşündüğünü belirten Aktaş, üniversite yıllarında aklına gelen bir fikri hayata geçirdiğini belirtti.

Aktaş, düğün davetiyesini "Aşkpirin" ismiyle ilaç kutusu şeklinde hazırladıklarını ifade ederek, mesleğine uygun bir davetiye olduğunu kaydetti.

Üç bin adet hazırlanan davetiyelerin çok beğenildiğini dile getiren Aktaş, "Aşkpirin"den herkese ömürlerinde bir kez tavsiye ettiklerini sözlerine ekledi.

PROSPEKTÜS

'Aşkpirin’in kutusu üzerinde, "Mutluluk artırıcı, huzur verici ve aşık edici", ayrıca "2 tablet, her tablet 500 mg, macera içerir" yazıyor.

Yan tarafında, "Dikkat ilaç değil, davetiyedir. Kullanmadan önce prospektüsü okuyunuz" yazısı yer alan kutuda, üretim tarihi, çiftin düğününün olacağı "22 Mayıs 2011", son kullanma tarihi de "Sonsuza kadar" şeklinde ifadeler yer alıyor.

Haberin Devamı

"Aşkpirin’in prospektüsü de, ilginç bilgiler içeriyor;

Formülü Her tablet sonsuz aşk, sevgi ve mutluluk içerir.

Endikasyonları Küresel ısınma, mevsim değişiklikleri, susuzluk gibi stres olgularının ve maddi manevi bütün sıkıntıların ilacıdır.

Yan etkileri İleri derecede bağımlılık ve bulutların üzerinde uçma hissi yaratabilir.

Ayakları yerden kesebilir.

Kullanım şekli ve dozu 2 tablet bir defada alınır. Etkisi bir ömür boyu sürer.