Gündem Asla Vazgeçmem 59. bölüm ile final yaptı!

Asla Vazgeçmem 59. bölüm ile final yaptı!

05.10.2016 - 11:32 | Son Güncellenme:

Asla Vazgeçmem 59. son bölümü ile Show TV ekranındaydı. İzleyenleri bekleyen kötü sürpriz ise Asla Vazgeçmem dizisinin final yapması oldu. Yiğit ve Nur aşkı son mu buldu? İşte Asla Vazgeçmem'in final bölümünden ayrıntılar...

Asla Vazgeçmem 59. bölüm ile final yaptı

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Asla Vazgeçmem’de başrolleri, Tolgahan Sayışman (Yiğit) ve Amine Gülşe (Nur) paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir (İclal), Taner Rumeli (Fatih), Ayşegül Günay (Aytül), Tugay Mercan (Cahit), Yonca Cevher (Nazan), Tuğçe Kumral (Elmas), Ümit Yesin (Tayyar), Gözde Mutluer (Yağmur) , Yağızkan Dikmen (Emin), Ege Kökenli (Yaren) Poyraz Bayramoğlu (Mert), Hakan Dinçkol (Fırat) ve Ferda İşil (Dudu ) rol alıyor.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem büyük finali ile 6 Ekim Perşembe SHOW TV'deydi.

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ASLA VAZGEÇMEM FİNAL FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM'DE NELER YAŞANDI?

Aradan 3 ay geçmiştir. Nur demir parmaklıklar ardında Yiğit’in geleceği günü beklerken, Yiğit; yürüyemeyen oğlu Mert’i İclal ile birlikte fizik tedaviye götürmektedir. Nur’un tüm kalbiyle yanında olan Fatih artık duygularını saklamak istemez.

Gerekirse Yiğit’i karşısına almaya hazırdır. İclal ve Aytül yaşananları kabullenememiş, yürekleri soğumamıştır. Aytül, Nur’u hapishaneden sağ çıkartmamayı kafasına koymuştur. Herkes ‘adalet’ gününü beklemektedir. Hak yerini elbet bulacaktır. Diğer yandan doğum yaparken ölümden dönen Elmas ,bebeğiyle hala hastanededir.

Haberin Devamı

Cahit ve Nazan planlarını yapmış, Aslan bebeğin küvezden çıkacağı günü beklemektedir. Nazan, Cahit ve Aslan bebek Elmas’dan uzakta yeni hayatlarına başlayacaktır. Emin ve Yaren aşkı devam ederken aylar sonra karşılaşan Yağmur ve Emin birbirlerini unutabilmiş midir? Nur, Aytül’ün ölüm tuzağından kurtulup tahliye olabilecek midir? Yiğit Nur’u affedebilecek midir?