Gündem Bakan Kasapoğlu'ndan 28 Mayıs mesajı: Milletimizin gündeminde istikrar var

Bakan Kasapoğlu'ndan 28 Mayıs mesajı: Milletimizin gündeminde istikrar var

25.05.2023 - 18:19 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN TÜRK'te gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Milletimizin gündeminde istikrar var, milletimizin gündeminde Türkiye'nin geldiği nokta ve kazanımları var."dedi. Kasapoğlu, "Bu seçimin kazananı 14 Mayıs'ta Türkiye oldu. 28 Mayıs'ta da Türkiye olacaktır, Türk milleti olacaktır." ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle; Beni bu ifade şaşırtmadı. Zaten karşı tarafında Erdoğan düşmanlığından başka bir şey yok. Gençler adına ümit vaadeden bir proje var mı yok sanayi adına var mı yok. Hiçbir şey yok sadece Erdoğan karşıtlığı. O yüzden ben şaşırmadım. Sürekli milletimizin içerisindeyim. Milletimizin gündeminde istikrar var, milletimizin gündeminde Türkiye'nin geldiği nokta ve kazanımları var. Müthiş bir Erdoğan sevgisi var. Erdoğan karşıtlığı üzerinden masadaki ortaklar olsun, masaya gizli şekilde dahil olanlar olsun her kim olursa olsun güven yok. 28 Mayıs'ta millet çok daha güçlü mesaj verecek onu da görüyoruz. Önceki gün Manisa'daydım. Vatandaşın nabzında Erdoğan'a müthiş bir teveccüh var. Cumhurbaşkanımızın bu anlamdaki halkıyla gönül bağı güçlenerek büyüyen bir gönül bağı.

Haberin Devamı

7 düvel bir araya geldi bu gönül bağı öyle güçlü ki bunu kimse yıkamadı

14 Mayıs öncesi ne yaptılar kalp işaretleriyle farklı bir algı. Vatandaş samimiyeti ve samimiyetsizliği çok iyi görüyor. Siz ajanslarla, siz sloganlarla vatandaşın gönlüne giremezsiniz. Vatandaşın gönlüne girmek istiyorsanız samimi olacaksınız. Siz seçimden önce sevgi dili sözüm ona oluşturmaya çalışacaksınız seçimden sonra yumruklarla konuşacaksınız. Biz 21 yıldır bu samimi ruhla halkımızın karşısına çıktık ve sürekli ürettik. Seçim öncesini bir hatırlayın, sosyal medyası ayrı dış medya ayrı. Dış dünyanın devletlerin liderlerin yaklaşımları ayrı 7 düvel bir araya geldi. Bu gönül bağı öyle güçlü ki bunu kimse yıkamadı. Onlara tavsiyemiz samimi olun. Cumhur İttifakı'mız güçlü şekilde sandıklardan çıktı. Cumhurbaşkanımız 28 Mayıs'ta çok daha güçlü şekilde destek alacak.

Haberin Devamı

Bakan Kasapoğlundan 28 Mayıs mesajı: Milletimizin gündeminde istikrar var

Tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum

Muhalefetin de güçlü olmasını isteriz, ülke için demokrasiler çok kıymetlidir. Seçim öncesi ne yapmaya çalıştılar seçim öncesi soru işaretleri oluşturmaya çalıştılar. Kaos vaadettiler. Bu ülke seçim katılımı noktasında, seçim güvenliği noktasında dünyanın en güçlü ülkelerinden biri. Bu bir demokrasi şölenidir dedik. Tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum pazar günü. Sandık neticesi bizim başımızın tacı. Demokrasi bu ülkenin en büyük kazanımlarından biridir. Yurt dışı seçmende 14 Mayıs'ın üzerinde katılım var.

Bu seçimin kazananı 28 Mayıs'ta da Türkiye olacaktır, Türk milleti olacaktır

Her şeyden önce ben katılımı çok ama çok önemsiyorum. Demokrasimizi eleştirmeye kalkanlar ülke olarak yüzde 50'yi sandığa götüremiyorlar. Demokrasi elbette ülkemiz için artık kökleşmiş bir değerdir. Ben neticede sandığa giden vatandaşlarımızdan zaman zaman mesajlar alıyorum. Bu noktada bizim avantajlı olduğumuzu çok yakından görüyorum. Kilometrelerce araba kullanıp oy kullanan vatandaşlarımız var yurt dışında. Bu seçimin kazananı 14 Mayıs'ta Türkiye oldu. 28 Mayıs'ta da Türkiye olacaktır, Türk milleti olacaktır. 

Haberin Devamı

Geçen yıl farklı uygulama yaptık. Seyahatsever genç dedik. Gençler gezin dedik Türkiye'yi. Bir de yanında müzekart verdik. Yurtlar gerektiğinde öğrencinin yurdu yuvası gerektiğinde afetzedenin yurdu yuvası. Milletimizin emrinde önemli olan bu imkanı etkin kullanmak, bu imkanı verimli kullanmak. Derdimiz geçen sene yurtlarla ilgili algı yapmaya çalıştılar. Büyükşehirlerde belediyeleri var kaç yurt yapmışlar?  Vatandaşlar her şeyin farkında.