Gündem Baş Belası filmi konusu ve başrol oyuncuları

Baş Belası filmi konusu ve başrol oyuncuları

02.07.2019 - 10:09 | Son Güncellenme:

Baş Belası filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Mayıs 2017 yılında vizyona giren Baş Belası filminin yönetmen koltuğunda Tolga Baş yer alıyor. Vizyona girdiği andan itibaren 4 hafta boyunca vizyonda kalan film 25.083 seyirci sayısına ulaştı. Toplamda 286.538,23 TL hasılat elde ederek beklentilerin uzağında kaldı. Peki Baş Belası filmi başrollerinde hangi isimler yer alıyor?

Baş Belası filmi konusu ve başrol oyuncuları

Baş Belası filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Tolga Baş'ın yer aldığı Baş Belası 5 Mayıs 2017 yılında vizyona girdi. Vizyonda kaldığı 4 hafta boyunca 25.0823 seyirci tarafından izlenen film toplamda 286.538,23 TL hasılat elde ederek beklentilerin uzağında kaldı. Peki Baş Belası filmi başrol oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

BAŞ BELASI FİLMİ KONUSU

Asya'nın düğününe iki gün kalmıştır fakat babasının ricası üzerine Çanakkale'deki bir cenaze törenine katılmak zorunda kalır. İstanbul'a dönüşü ise hayatının en önemli yolculuğu haline gelmez üzeredir. Çünkü Asya tanıyabileceği en saf ve sakar insanla tanışır ve Çanakkale'den İstanbul’a birlikte çıkacakları macera dolu yolculuk her ikisi için de hayatlarında önemli değişikliklere sebep olacaktır.

BAŞ BELASI FİLMİ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Tolga Baş'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Çetin Altay ve Selen Seyven başı çekerken kendilerine Mesut Yar, Uğur İzgi, Yakup Yavru ve Ender Gülçiçek eşlik ediyor. Komedi türündeki filmin senaryosu ise Yücel Öztürk'e ait. Yapımcılığını Artist Film Yapım'ın üstlendiği filmde müzikler Fatih Yavuz'a ait.