Geri Dön

Behzat Uygur kimdir?

Behzat Uygur kimdir? Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla bilinen Behzat Uygur, kanal D ekranında yeni başlayan Yaşım Kaç? yarışmasının sunuculuğunu üstlenecek. İşte Behzat Uygur hakkında merak edilen bilgiler...

Behzat Uygur kimdir?

Usta oyuncu Nejat Uygur'un oğlu olan Behzat Uygur, adını başarılı projelerde geçirmeye devam ediyor. İşte Behzat Uygur kimdir sorusunun yanıtı...

BEHZAT UYGUR KİMDİR?

Behzat Uygur (d. 21 Nisan 1963, Adana), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Nejat Uygur'un oğludur. Evli ve iki çocuk babasıdır. Beykent Üniversitesi'nde tiyatro sanatı dersi vermiştir.

Filmografi

2011 / Benimle Oynar mısın? .
2005-2006 / Aşka Sürgün (Ferhat)
2003 / Hırçın Menekşe (Yağız)
2001 / Yeşil Işık
2001 / Her Şey Oğlum İçin
1996 / Bir Aşkın Bittiği Yer (Altan)

Sunuculuk yaptığı programlar

2012-2013 / Yaparım Bilirsin
2011 / Kaç Para
2009 / Bak Şu Duvara
2009 / Korolar Carpışıyor
2008 / Harika Show
2008 / Amiral Battı
2007 / Şarkı Söylemek Lazım
2007 / Buzda Dans
2005-2006 / Ha Babam De Babam Show
1998-2004 / Şahane Pazar
1994-1998/ Şahane Cumartesi

Koronavirüse rağmen İstanbul'da teknede eğlence yaptılarFatih Balat'ta koronavirüse rağmen tekneye bilen kalabalık bir grup denize açılarak eğlence yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri de denizde tekneler üzerinde denetim yaptı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber