Gündem Big Brother Türkiye evinden kim elendi? - İzle

Big Brother Türkiye evinden kim elendi? - İzle

04.01.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen yarışma programıBig Brother Türkiye evinde yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Yaraşmaya bu hafta kim elendi? sorusu merak konusu olurken beklenen açıklama geldi. ‘Big Brother Türkiye’nin Cumartesi akşamı ekrana gelen eleme gecesinde, ‘Big Brother Türkiye’ evine bu kez Demir veda etti. İşte o detaylar...

Big Brother Türkiye evinden kim elendi - İzle

Big Brother Türkiye’de Cumartesi akşamı haftanın eleme heyecanı yaşandı. Hafta içinde, ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenen isim, 8 oy ile Çağla olurken, diğer isimler, 6 oy ile Gökçen, 4 oy ile Onur ve 2 oy ile Demir olarak belirlenmişti.

İZLEYİCİLER, ONUR VE GÖKÇEN’İ KORUDU

‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, verdikleri oylarla Onur ve Gökçen’i bir kez daha korudu. Eleme listesinde ilk kez yer alan Demir ise, izleyicilerden en az oyu alarak 5. haftada, ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. Bu hafta izleyicilerden en çok oyu Onur alırken, dört haftadır evden gitmesi istenen Gökçen ise ikinci oldu ve yine ‘Big Brother Türkiye’ evinde kaldı.

ÇAMUR HAVUZUNDA KRİSTAL ARADILAR

Hafta içinde, isimlerini eleme listesinden çıkarabilmek için son şansları olan ‘dokunulmazlık görevi’ni heyecanla bekleyen Çağla, Gökçen, Onur ve Demir ‘dokunulmazlık görevi’nin ‘Çamurda Kristal Arama’ olduğunu açıklamasının ardından arenaya çıktı. Çağla, Gökçen, Onur ve Demir’in ‘dokunulmazlık görevi’nin galibi olabilmeleri için önce, çamur havuzundaki 10 kristali bulmaları, sonra onları yıkamaları ve son olarak da kendilerine ayrılan misinaya tek tek asmaları gerekiyordu.

ÇAĞLA ADINI ELEME LİSTESİNDEN SİLDİRDİ

Çamur deryasında 10 kristali ilk bulan, yıkayan ve misinaya asan Çağla, ‘dokunulmazlık görevi’nin galibi olarak adını eleme listesinden sildirdi.

Big Brother Demir'den Hüzünlü Veda!



BİG BROTHER TÜRKİYE'NİN YENİ LİDERİ KİM OLDU?

GEMİDE AYAKTA KALDI, LİDERLİĞİ KAZANDI


‘Big Brother Türkiye’ evinde 6. haftanın lideri, ‘Gemide Durma’ görevinin galibi İdil oldu. İlk kez liderliği elde eden İdil mutluluktan gözyaşlarına boğuldu.

‘Big Brother’ın verdiği liderlik görevi ‘Gemide Durma’ için, ev halkı Arena’daki yerlerini aldı. 11 kişinin evin yeni lideri olabilmek için yapmaları gereken ise, önlerindeki havuzu geçmek ve gemide ayakta kalan son isim olmaktı. Büyük bir mücadeleye sahne olan görevde, dakikalar ilerledikçe gemide ayakta kalabilmek daha da zorlu bir hal aldı. Bu çetin mücadelede son ana kadar ayakta kalmayı başaran İdil böylece 6.haftada liderlik kolyesini boynuna taktı. . Liderliğin ardından mutluluk gözyaşları döken İdil, ‘Big Brother Türkiye’ evinde ilk kez dokunulmazlığın verdiği güveni yaşayacak ve aynı zamanda muhteşem ‘Liderlik Odası’nda keyif dolu bir hafta geçirecek.

Big Brother Türkiye evinden kim elendi - İzle


GÖKÇEN VE ÇAĞLA YİNE ELEME LİSTESİNDE

Ev halkının ikişer isimle oy verdiği, ‘Big Brother Türkiye’nin 6. haftasının eleme listesi ise; Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda’dan oluştu. ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda bu hafta, Gökçen ve Çağla 6’şar oy ile evden gitmesi en çok istenen isimler oldu. Eleme listesi için adı ilk kez söylenen Emrah, 4 oy ile üçüncü sırada yer aldı. Dördüncü isim için ise, Funda ve Rezan’a 2’şer oy ile eşit sayıda oy çıktı. Big Brother, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri İdil’e verdi. İdil, tercihini Funda’dan yana kullandı. Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 6. haftanın eleme listesi Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda olarak belirlendi. ‘Big Brother Türkiye’nin 6. haftasında; Gökçen 5’inci, Çağla 2’nci kez eleme listesinde yer alırken, Emrah ve Funda için bu bir ilkti.

ADAYINI DESTEKLE

Bu dört isimden biri, Cumartesi akşamı (09 Ocak) ekrana gelecek haftanın finalindeki elemeyle birlikte ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. Evde kalmasını istediğiniz adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonunuzdan Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar 6400’a gönderebilir, adayınızı destekleyebilirsiniz.

Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.