Gündem Big Brother Türkiye'de kim elendi? - izle

Big Brother Türkiye'de kim elendi? - izle

08.01.2016 - 14:41 | Son Güncellenme:

Big Brother Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Big Brother Türkiye evine bir kişi daha veda etti. Emrah, Funda, Gökçen ve Çağla eleme potasındaydı. Perşembe günü oylama sona erdi. Big Brother Türkiye'ye veda eden isim Çağla oldu.

Big Brother Türkiyede kim elendi - izle

Big Brother Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı.. Emrah, Funda, Gökçen ve Çağla eleme potasındaydı. Perşembe günü oylama sona erdi. Big Brother Türkiye'ye de hüzünlü bir veda yaşandı.
Big Brother Türkiye'ye veda eden isim Çağla oldu.
Bu hafta eleme heyecanının yaşandığı Big brother evinde elemeden önce yarışmacıların ailelerinden gelen mektuplar duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Bazı yarışmacılar mektupları okuma fırsatı bulurken bazı yarışmacılar ise kendi elleri ile mektupları imha etmek zorunda kaldı.
Big Brother Türkiyede kim elendi - izle
Big Brother Türkiye evinde haftanın finalinde halktan gelen SMS oyları sayesinde %66 oranla en fazla oyu alan Gökçen elenmekten kurtuldu.
Onur Ve Seda Aşkı Bitti mi?
Onur: "Seda'nın Yasin'e de Aynı Duyguları Beslediğini Bilmiyordum!"
EV HALKI, GÖKÇEN YA DA ÇAĞLA’NIN GİTMESİNİ İSTİYOR
Ev halkının ikişer isimle oy verdiği, ‘Big Brother Türkiye’nin 6. haftasının eleme listesi; Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda’dan oluştu. ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda bu hafta, Gökçen ve Çağla 6’şar oy ile evden gitmesi en çok istenen isimler oldu. Eleme listesi için adı ilk kez söylenen Emrah, 4 oy ile üçüncü sırada yer aldı. Dördüncü isim için ise, Funda ve Rezan’a 2’şer oy ile eşit sayıda oy çıktı. Big Brother, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri İdil’e verdi. İdil, tercihini Funda’dan yana kullandı. Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 6. haftanın eleme listesi Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda olarak belirlendi.

Haberin Devamı

BİG BROTHER TÜRKİYE YENİ BÖLÜM FRAGMANI