Gündem Big Brother Türkiye'ye kim veda edecek?

Big Brother Türkiye'ye kim veda edecek?

28.02.2016 - 10:44 | Son Güncellenme:

Big Brother Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Star TV'nin heyecanla izlenen yarışması Big Brother Türkiye'de heyecan dorukta. Peki Big Brother Türkiye'ye kim veda edecek? işte detaylar..

Big Brother Türkiyeye kim veda edecek

Big Brother Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Peki Big Brother Türkiye'ye kim veda edecek? işte detaylar..

Haberin Devamı

‘Big Brother Türkiye’ evine kim veda edecek?

Ev Halkı, ‘Seda Gitsin’ Diyor

‘Big Brother Türkiye’ ev halkının ikişer isim vererek yaptığı oylama sonucunda; Seda, Yasin, Gökçen ve Sinan, 12. haftanın eleme listesinde yer aldı. Evden gitmesi en çok istenen ilk isim ise bu kez, 5 oy ile Seda oldu. Listedeki Yasin, Gökçen ve Sinan’a ise 3’er oy çıktı.


‘Big Brother Türkiye’ evinde, 12. haftanın lideri olan Arsel, evden gitmesini istediği iki ismi söylerken, dokunulmaz olduğu için onun ismi eleme listesi için söylenemedi.


Gökçen 9. Kez eleme listesinde
‘Big Brother Türkiye’nin 12. haftasında Gökçen 9’uncu, Sinan ise 3. kez eleme listesine girdi. 10. Haftanın finalinde izleyicilerden en yüksek oyu alarak eve dönen Seda ve Yasin’in ise yine eleme listesinde yer aldı. Bu akşam (Pazar), dört yarışmacıdan biri ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek.
İzleyiciler kimleri koruyacak?

Haberin Devamı


‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, Cuma günü saat 16.00’ya kadar evde kalmasını istediği adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonundan 6400’a mesaj göndererek destekledi. Bu akşam (Pazar) sonuçlar açıklanacak ve izleyicilerden en az oyu alan kişi ‘Big Brother Türkiye’ evine veda edecek. Asuman Krause’nin sunumuyla ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’, Pazar akşamı özetsiz yeni bölümüyle, saat: 22.45’de Star’da.
Yayın Günü: 21 Şubat Pazar
Yayın Saati: 22.45