Gündem Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.11.2018 - 09:59 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. ATV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Zülayha'nın oğlunu kimin kaçırdığını öğrenmesi sonrası Çukurova'da adeta yer yerinden oynadı ve ortalık karıştı. Peki Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova 9. yeni bölümüyle ekranlara geldi ve gözler 10. bölüme çevrildi. Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da meydan okuyor. 'Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var' diyen Yılmaz'ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova'yı karıştıracak. Yılmaz'ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli'nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz'ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova'da adeta yer yerinden oynayacak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı