Gündem Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.03.2017 - 10:40 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi son bölümde Ali ve Aslı'yı aynı yatakta gören Derin büyük çöküntü yaşadı. Gördüğü manzara karşısında Aslı'dan hesap soran Derin, Aslı'nın ağzından dökülen sözlerin ardından bir kez daha şok oldu. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi yeni bölümleri ile her Çarşamba ATV ekranında...

Bu Şehir Arkandan Gelecek 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun yer alıyor. Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde Aslı sonunda Ali'ye olan aşkını itiraf ediyor. Derin duydukları karşısında şaşkında dönerken uğradığı ihanetle Ali'nin çocuğunu aldırmaya karar verir. Umudu Yiğit'in kollarında arayacak olan Derin çocuğu aldırmadan Yiğit müdahale edebilecek midir?

Şahin'in yoğun bir antrenman temposuyla Ali'yi hazırladığı boks karşılaşması hüsranla bitti. Maça çıkmadan önce Aslı'nın art arda gelen itiraflarıyla yıkılan Ali, karşılaşmada bilerek dövüşmemeyi seçti. Aslı'nın, Ali'ye âşık olduğunu itiraf etmesi ardından Derin'in bebeklerini aldırdığını söylemesi Ali'yi büyük bir yıkıma uğrattı.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde Ali’nin Yiğit ve Derin'e tepkisi ne olacak?, Derin, Yiğit’in söylediği yalanı devam ettirecek mi? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü 8 Mart Çarşamba saat 20:00’da atv’de!

Haberin Devamı

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜM ÖZETİ

Mafyanın elinden kurtulan Ali ve Derin şimdi büyük bir yol ayrımındadır. Derin ya Ali'ye inanıp babasını silecek, ya da Ali'yi kaybedip eski hayatına dönecektir.

Şahin'in salonuna yeni bir boks turnuvası haberi gelir. Ali, büyük ödülü alıp borçtan kurtulmak için bunu bir fırsat olarak görür. Ancak Şahin henüz Ali'nin hazır olmadığını düşünmektedir. Ali babasına bunun aksini ispatlamak için var gücüyle çalışır. Şahin ve Ali'nin boksla ilgili girdiği iddia, gizli hayranından güller alan Nesrin'i de yakından ilgilendirmektedir.

Aslı, Ali'nin hayatında daha fazla yer almak istediğinin sinyallerini verir. Bu durum Derin'i huzursuz eder. Eleme maçı öncesi yaşananlar Ali'nin maça çıkmasını imkansız kılacak niteliktedir. Ali her şeye rağmen ringe çıkmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

Derin hiç hazır olmadığı gerçekle yüz yüze gelince O da soluğu maçın yapılacağı salonda alır. Orada karşılaştığı sürprizle yıkıma uğrayan Derin, yeni kararlar almak zorundadır.