Gündem Çamlıca Kulesi giriş ücreti ne kadar, kimlere indirimli işte fiyat listesi 2021! Çamlıca Kulesi kaç metre, nerede, nasıl gidilir?

Çamlıca Kulesi giriş ücreti ne kadar, kimlere indirimli işte fiyat listesi 2021! Çamlıca Kulesi kaç metre, nerede, nasıl gidilir?

04.06.2021 - 07:43 | Son Güncellenme:

İstanbul'un en yüksek yapısı olan Çamlıca Kulesi, yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açtı. Vatandaşlar ise konuya ilişkin araştırmaya geçti. Kimi Çamlıca Kulesi giriş ücreti ne kadar, kimlere indirimli araması yaparak fiyat listesine erişmek isterken, kimi ise Çamlıca Kulesi kaç metre, nerede sorularına cevap arıyor. İşte Çamlıca Kulesi hakkında bilinmesi gerekenler...

Çamlıca Kulesi giriş ücreti ne kadar, kimlere indirimli işte fiyat listesi 2021 Çamlıca Kulesi kaç metre, nerede, nasıl gidilir

Son günlerde gündemden düşmeyen Çamlıca Kulesi ile ilgili peş peşe sorular aranıyor. İstanbul'un en yüksek yapısı olarak belirtilen Çamlıca Kulesi ziyarete açıldı. Eşi benzeri olmayan İstanbul manzarasını göz önüne seren Çamlıca Kulesinin giriş ücretleri de belli oldu. Vatandaşlar ise Çamlıca Kulesi giriş ücreti ne kadar? aramasına geçti. Peki Çamlıca Kulesi kaç metre, nerede, kimlere indirimli? İşte fiyat listesi...

Haberin Devamı

ÇAMLICA KULESİ HANGİ GÜNLER, SAAT KAÇTA AÇIK?

Çamlıca Kulesi pandemi koşulları nedeniyle hafta içi sabah 10.00, akşam 21.00 arasında hizmet verecek. Sadece pazar günleri kapalı olacak. Onun dışındaki bütün günlerde ziyarete açık olacak.

ÇAMLICA KULESİ KAÇ METRE, KAÇ KAT?

Çamlıca kulesi zemin altında 4 olmak üzere toplamda 49 kattan oluşmakta. Yapısal yüksekliği zemin üzerinde 369 metre, deniz seviyesinden ise 587 metre yüksekliktedir.

Kulemiz ayrıca, 20 dönümlük bir peyzaj ve ağaç alanlarıyla da aynı zamanda tam bir botanik bahçesidir. Kulemiz, sadece seyir terasları ve restoran katlarıyla değil, aslında etkinlikleriyle de İstanbul'un cazibe merkezlerinden biri haline gelecektir.

Çamlıca Kulesi giriş ücreti ne kadar, kimlere indirimli işte fiyat listesi 2021 Çamlıca Kulesi kaç metre, nerede, nasıl gidilir

ÇAMLICA KULESİ GİRİŞ ÜCRETİ NE KADAR, KİMLERE İNDİRİMLİ? İŞTE FİYAT LİSTESİ

Haberin Devamı

Vatandaşlarımız için indirimli bilet ve tam bilet olacak şekilde iki tip ücretlendirmemiz var. Tam ücretimiz 60 TL, indirimli ücretimiz ise 30 TL olarak sunulmaktadır.

ÇAMLICA KULESİ NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Çamlıca Kulesi Üsküdar'da bulunuyor.

Çamlıca Kulesine ulaşmak isteyen vatandaşlar toplu taşıma imkanlarını kullanabilirler. Metrolardan ve değişik güzergahlardan vatandaşlar buraya taşımakla alakalı iki güzergah oluşuyor.

Güzergahlardan bir tanesi, Çamlıca Camisi'nden başlayan güzergahla kulemize ulaşılabiliyor. İkincisi ise Altunizade ve Acıbadem metrodan da vatandaşları kulemize taşıyor.

Çamlıca Kulesi, ana faaliyet alanı olan yayıncılık faaliyetinin dışında sosyal alanlarıyla da ziyaretçilere hizmet veriyor. Ziyaretçiler, Çamlıca Kulesi'nin 33. ve 34. katlarında bulunan seyir teraslarında panoramik İstanbul manzarasını izleyebiliyor, deneyim alanlarında vakit geçirebiliyor, 39. ve 40. katlarında bulunan 360 Kule & Restoran'da manzara eşliğinde Türk ve dünya mutfağının özel sunumlarından faydalanabiliyor.