Gündem Cesur ve Güzel son bölümünde Cesur ve Sühan boşandı mı? 20. yeni bölüm fragmanı...

Cesur ve Güzel son bölümünde Cesur ve Sühan boşandı mı? 20. yeni bölüm fragmanı...

23.03.2017 - 08:34 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümüne Sühan’dan boşanmak istemeyen Cesur’un, final sahnesindeki duruşmada boşanmak istediğini söylemesi damga vurdu. Son bölümden sonra Cesur ve Güzel 20. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Cesur ve Sühan’ın, boşanma şartlarını konuşmak için çıktıkları akşam yemeğinde, Cesur bu günün aslında doğum günü olduğunu söyledi.

Cesur ve Güzel son bölümünde Cesur ve Sühan boşandı mı 20. yeni bölüm fragmanı...

Cesur ve Güzel dizisi 19. bölüm ile ekrana geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’in dün akşam yayınlanan bölümünde, babasına verdiği sözü tutan Sühan, Cesur’a boşanma davası açtı. Sühan’dan boşanmak istemeyen Cesur’un final sahnesindeki duruşmada boşanmak istediğini söylemesi ekran başındakileri şoke etti. Cesur’un bu beklenmedik cevabı, izleyicileri, “Cesur ve Sühan boşandı mı?” sorusuyla baş başa bıraktı.

Cesur ve Sühan’dan çok konuşulan tango!

Suların bir an bile durulmadığı bölümde, Cesur ve Sühan’ın romantik buluşması ekran başındakileri büyüledi. Cesur ve Sühan’ın, boşanma şartlarını konuşmak için çıktıkları akşam yemeğinde, Cesur bu günün aslında doğum günü olduğunu söyledi. Sadece annesinin bildiği bu gerçeği Sühan’la paylaşan Cesur, doğum gününü Sühan’la baş başa geçirmek istedi. Sühan, Cesur’un boşanma şartlarını söylemesini beklerken sürpriz bir hamlesiyle karşılaştı. Âşıkların, tutkunun dansı tango yaptıkları anlar, izleyenleri ekran başına kilitledi.

‘Cesur ve Güzel’in heyecan dolu yeni bölümünde Cesur ve Sühan’ın mahkemesi nasıl sonuçlanacak?, Cesur, Rıza ile ilgili gerçeklere ulaşacak mı? gibi sorular yanıt bulacak.

‘Cesur ve Güzel’in yeni bölümü 30 Mart Perşembe akşamı saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

CESUR VE SÜHAN'DAN TUTKU DOLU TANGO!

Bölümde her türlü fırtına karşısında en güvenli limanları aşkları olan Cesur ve Sühan’ın romantik buluşması, izleyicileri ekran başına kilitledi. Âşıkların geceye damgasını vuracak tango sahnesi nefesleri kesti. Bu özel buluşma, aynı zamanda Cesur ve Sühan’ın kaderini belirledi.

30 YILIN ARDINDAN GELEN ÖZGÜRLÜK!

Bölümde Adalet, Cesur’un babasını öldürdüğünü itiraf ederek hapse girerken, 30 yıldır hapis yatan kardeşi Rıza (Yiğit Özşener) ise özgürlüğüne kavuşacak. Rıza’nın, Korludağ Kasabası’na adım atışı tüm dengeleri değiştirecek.

‘Cesur ve Güzel’in merakla beklenen yeni bölümünde Cesur ve Sühan, ayrılığın eşiğinden dönebilecek mi?, Rıza’nın, beraat etmesi Korludağ ve Alemdaroğlu ailelerini nasıl etkileyecek? gibi sorular yanıt bulacak.

Haberin Devamı

CESUR VE GÜZEL 19. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel yeni bölümünde aradığı cevaplara çok yaklaşan Cesur’un tehlikeli oyunu, beklenmedik bir kurşunla yarıda kalır. Babasını uçurumun kenarında, ölümle yaşam arasında bulan Sühan, Cesur’un gözlerine bakar ve son sözünü söyler.Babasının geçmişine ışık tutarak Cesur’a destek olmaya çalışan Sühan’ın başına gelen gizemli olay, birbirlerinden uzak durmaya çalışan Cesur’la, Sühan’ı tekrar bir araya getirir. Cesur aşkından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha kanıtlar.

Cahide’nin ondan bir şeyler gizlediğini hisseden Hülya’nın aniden ortaya çıkması Cahide’yi öfkelendirir fakat işler ikisinin de beklediği gibi gitmeyecektir. Cahide’nin etrafındaki çember giderek daralmaktadır.

Cesur’un yıllardır beklediği yüzleşme günü geldiğinde bu sefer karar verme sırası Sühan’a geçmiştir. Rıza da hücresinde heyecanla bu anın hayalini kurarken cevaplar hiç beklenmeyen bir yerden gelir.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ