Gündem CHP Bursa adayı Bozbey: Depreme hazırlanmak şakaya gelmez

CHP Bursa adayı Bozbey: Depreme hazırlanmak şakaya gelmez

16.03.2024 - 23:11 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Depreme hazırlanmak şakaya gelecek bir iş değil. Bizim önceliğimiz her zaman insan. Tabi ki hepimiz birimizden daha akıllıyız. Akademik kurulları, danışma kurullarını oluşturup tüm şehrin gelecek 30 yılını planlayacağız.” dedi.

CHP Bursa adayı Bozbey: Depreme hazırlanmak şakaya gelmez

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yıldırım’da Sakarya Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Bozbey ardından Şirinevler mahallesinde CHP’nin seçim ofisi açılışına katıldı.

Haberin Devamı

CHP Bursa adayı Bozbey: Depreme hazırlanmak şakaya gelmez

CHP Bursa Milletvekillerinden Orhan Sarıbal ve Hasan Öztürk ile CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş'ın da yer aldığı açılışta halka seslenen Bozbey, “Belediyenin işi sadece bugünü değil, geleceği düşünerek hareket etmektir. Kentsel dönüşüm 2 katlı binayı yıkıp yerine 10 katlı bina dikmek demek değildir. Yolunu, okulunu, parkını, sosyal alanlarını da yapmak gerek. Depreme hazırlanmak şakaya gelecek bir iş değil. Bizim önceliğimiz her zaman insan. Tabi ki hepimiz birimizden daha akıllıyız. Akademik kurulları, danışma kurullarını oluşturup tüm şehrin gelecek 30 yılını planlayacağız. Yıldırım’da da Nilüfer’deki hizmetlerimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.